Nie można wyświetlić tego widżeta.

Umożliwienie nadawania nazw usług wspólnie w aplikacji i na www

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 472
  • 1893
  • 8

Obecnie jest tak, że mogę sobie swoje usługi na koncie jakoś tam ponazywać, co jest bardzo przydatne, szczególnie jaki się ma więcej numerów. Problem w tym, że trzeba to robić osobno w aplikacji MO i na koncie www.

A idealnie byłoby tak, że jak nazwę sobie jakąś usługę w MO "numer główny" i taka sama nazwa "numer główny" sama pojawi się na stronie. Myślę, że byłoby sporo udogodnienie dla użytkowników.

Dlatego wrzucam pomysł, żeby to ujednolicić (licząc na wsparcie koncepcji): https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Umo%C5%BCliwienie-nadawania-nazw-us%C5%82ug-wsp%C3%B3lnie-w-a...

Byłoby to chyba niemałe ułatwienie dla posiadających kilka(naście) usług?

3 ODPOW. 3

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6552
  • 26846
  • 217

Jak ktoś ma kilkanaście usług to powinien apke MO omijać szerokim łukiem. Ryzyko że apka tego nie ogarnie jest duże.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19909
  • 57538
  • 783

@Ianus72 zagłosowałem na pomysł. Uważam jednak, że dane są zapisywane w aplikacji, nie w bazie, z której są zasysane dane.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 472
  • 1893
  • 8

@ketrasaArturnapisał(-a)

Uważam jednak, że dane są zapisywane w aplikacji, nie w bazie, z której są zasysane dane.

Nie pisałem, że ta informacja jest zapisywana w bazie.

Chociaż skoro ustawiam sobie własną nazwę na stronie www i logując się na innym urządzeniu ta nazwa mi się wyświetla to oznacza, że to już gdzieś w Orange jest zapisane.

Wystarczy więc, żeby apka mogła to stamtąd odczytać i pokazać w odpowiednim miejscu.