- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
📣📣 Testy aplikacji Mój Orange 5.0 📱
@adziu82 , wydaje mi się, że dali w beta appce szansę oceny poprzez like w górę, lub w dół. Tak oceniam ten zamysł twórców, a jak "włożą wszystkie bebechy" do appki, to dla każdego (być może) znajdzie się nie tylko coś dla niego pożytecznego. Testuj wg swoich usług, a jak zechcesz, to co Ci nie pasuje...daj w dół, albo nie ruszaj, bo pomyślą, że to wybór większości i komuś zrobisz niedźwiedzią przysługę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Głowię się nad pokazaną informacją z książką adresową. Czy to należy do priorytetów?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A nie, jeżeli o to chodzi, to spoko...może być
Sądziłem także, że większym priorytetem będzie zapis rozmowy na czacie, który z beta appki przeprowadziłem. Ni słychu, ni dychu...to już troszkę trwa (specnaz).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak chcecie powrotu Trybu Nocnego to piszcie na aplikacjamojorange@orange.com
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim , sądzę, że tak, jak w 4.14 to jest, będzie też dodane po zamianie bety na ogólnodostępną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Temat scalony ze względu na powiązanie ankiety z testami aplikacji - moderator Kinga
Wczoraj otrzymałem o tej samej godzinie dwie takiej samej treści wiadomości na telefon. Na pierwszą z brzegu odpowiedziałem raczej niezbyt pochlebnie, bo nie dobrnąłem do celu wizyty a już ankieta. Zwykła ciekawość pchnęła mnie do otworzenia drugiej wiadomości. Niby dopiero dzisiaj sobie to w Tłumaczu przepisałem, ale nie to jest istotą postu. Raczej wkurzające mnie co rusz "spotkanie" z tekstem w j. angielskim. Co twórcy ankiety mają do naszego, ojczystego języka? To obcokrajowcy zatrudnieni na legalu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam aplikacje Orange i jestem betatesterem, nie mogę się zalogować nawet przypomnienie nie działa. Miałam taki problem, po przeczytaniu postu @Citi2017 weszłam w link zrobiłam punkt 2 i działa wszystko
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@darusia84 , to podziel się swoimi spostrzeżeniami. Jakie masz usługi na koncie? (v5.0.0.1771 masz?)