- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieoczekiwanie, na NMO (wersja przeglądarkowa) natknąłem się na kolejną nieścisłość, a może tylko błąd?
No bo jak można nanieść z sufitu wzięte dane, że oto niby coś podpisywałem, a o tym nie wiem? Ale jak chciałem wejść w grożące kary, to błąd nie do przeskoczenia. Już raz dzisiaj na czacie wyjaśniałem wadliwe działanie aplikacji. Opisanym tutaj problemem jestem poirytowany mocno.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co do APU: wcześniejsza umowa lub aneks z 2016 roku zawierała opcję że jeśli sam nic nie działasz, to umowa przedłuży się na 2 lata (bez żadnych papierków czy podpisów).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co do APU: wcześniejsza umowa lub aneks z 2016 roku zawierała opcję że jeśli sam nic nie działasz, to umowa przedłuży się na 2 lata (bez żadnych papierków czy podpisów).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tel. stacjonarny - APU na 24 miesiące (promocja?)
Dla doprecyzowania teraz APU jest na pół roku, ale można z niego zrezygnować (chodź wtedy radziłbym mieć dobrą pamięć co do przedłużeń).
To tak na wypadek jakby ktoś z wyszukiwarki tu trafił 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tel. stacjonarny - APU na 24 miesiące (promocja?)
@Piotrekk85, "dokopałem się" do tej umowy podstawowej z 2014r., gdzie rzeczywiście APU jest przedłużana na kolejne 24 m-ce, jeżeli nie wyrażę innej woli. No i jest też tylko list potwierdzający (informacja-2016r.) o przedłużeniu, w którym pasowałaby ta "oferta promocyjna". Przeoczyłem, bo zmyliło moją czujność nie opieranie się na rejestrach w starym MO, sugerowane mi przez moda. Jest też tam mowa o tej karencji.
Jesteś wielki-dzięki Ci @Piotrekk85