- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieoczekiwanie, na NMO (wersja przeglądarkowa) natknąłem się na kolejną nieścisłość, a może tylko błąd?
No bo jak można nanieść z sufitu wzięte dane, że oto niby coś podpisywałem, a o tym nie wiem? Ale jak chciałem wejść w grożące kary, to błąd nie do przeskoczenia. Już raz dzisiaj na czacie wyjaśniałem wadliwe działanie aplikacji. Opisanym tutaj problemem jestem poirytowany mocno.
screen ukryty url.jpg
błąd500 j.jpg
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co do APU: wcześniejsza umowa lub aneks z 2016 roku zawierała opcję że jeśli sam nic nie działasz, to umowa przedłuży się na 2 lata (bez żadnych papierków czy podpisów).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co do APU: wcześniejsza umowa lub aneks z 2016 roku zawierała opcję że jeśli sam nic nie działasz, to umowa przedłuży się na 2 lata (bez żadnych papierków czy podpisów).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tel. stacjonarny - APU na 24 miesiące (promocja?)
Dla doprecyzowania teraz APU jest na pół roku, ale można z niego zrezygnować (chodź wtedy radziłbym mieć dobrą pamięć co do przedłużeń).
To tak na wypadek jakby ktoś z wyszukiwarki tu trafił 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tel. stacjonarny - APU na 24 miesiące (promocja?)
@Piotrekk85, "dokopałem się" do tej umowy podstawowej z 2014r., gdzie rzeczywiście APU jest przedłużana na kolejne 24 m-ce, jeżeli nie wyrażę innej woli. No i jest też tylko list potwierdzający (informacja-2016r.) o przedłużeniu, w którym pasowałaby ta "oferta promocyjna". Przeoczyłem, bo zmyliło moją czujność nie opieranie się na rejestrach w starym MO, sugerowane mi przez moda. Jest też tam mowa o tej karencji.
Jesteś wielki-dzięki Ci @Piotrekk85 ![]()