- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, mam pytanie w jaki sposób mogę pobrać fakturę za zakup telefonu , którego dokonałem 1.5 roku temu. Próbuję pobrać fakturę i dostaję komunikat jak na zdjęciu.
pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdzałem u siebie na koncie i ja żadnych faktur nie mam, mim, że na raty brałem sprzęty. System ratalny jest i mogę go pobrać, ale faktur brak.
Jak potrzebna mi była faktura, to na infolinii konsultant mi pomógł w tej sprawie i fakturę za sprzęt dostałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z pobraniem fakury PDF za zakup telefonu
@Przem01 napisz na czacie lub zadzwoń na infolinie z prośbą o przesłanie faktury na e-maila. Z tego co pamiętam, to na koncie faktura jest dostępna przez rok czasu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdzałem u siebie na koncie i ja żadnych faktur nie mam, mim, że na raty brałem sprzęty. System ratalny jest i mogę go pobrać, ale faktur brak.
Jak potrzebna mi była faktura, to na infolinii konsultant mi pomógł w tej sprawie i fakturę za sprzęt dostałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Temat załatwiony, po kontakcie z konsultantem faktura będzie ponownie dostępna do 7-miu dni.
pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Przem01 fajnie, że problem udało się rozwiązać.
Można by było poprawić możliwość pobierania faktur przez konto Mój Orange, a nie dzwonić na infolinię, aby udostępnić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur Masz rację, ja jak zgubiłem fakturę za swój telefon (który się zepsuł dwa miesiące przed upływem gwarancji) to po kontakcie z infolinią (założyli osobne zlecenie wystawienia duplikatu faktury) otrzymałem i udało mi się na gwarancji sprzęt naprawić (wymienili wyświetlacz)