- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z logowaniem do aplikacji
@MS_96 czyli aplikacja najnowsza. Trzeba skontaktować się w tej sprawie z BOK, infolinia, czat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Było zgłaszane do BOK już w drugim dniu tej usterki, do dziś problem nierozwiązany, wiec chyba to także nie kwestia prac serwisowych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MS_96 nie bardzo rozumiem, skoro problem nadal istnieje to po co oznaczyłeś rozwiązanie? 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zupełnym przypadkiem 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie w końcu problem z kontem Mój Orange rozwiązany. Czekałem ponad 3 miesiące. Jako użytkownicy nie rozwiążemy problemu z logowaniem. Tylko podpowiedzi, natomiast Twoja sprawę po zgłoszeniu na infolinii lub czacie konsultanci przekazują do odpowiedniego działu. Niestety jak coś bardziej skomplikowanego to może potrwać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur czy to znaczy że w końcu udało się technikom rozwiązać Twój problem z apką???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 tak, obecnie dane się wczytują, są jednak uwagi, bo pozmieniane da zgody. Zobaczę, czy w środę pojawi się prezent. Skoro nawet zgody są zmienione, to musieli coś mocni grzebać. Nie jestem tylko pewny, czy do końca wszystko funkcjonuje, no ale to potrzeba czasu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur no to szacun za Twoją cierpliwość co do długości trwania usterki, wytrwałość i wiarę w to że w końcu się uda 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Według mnie to takie problemy jakie zaistniały u @MS_96 czy u Ciebie powinny być rozwiązywane przez dział techniczny po pierwszym zgłoszeniu, apka czy konto MO przez stronę powinno działać "od pierwszego kopa", a nie czekać nie wiadomo na co i nie wiadomo ile "testując" w ten sposób cierpliwość użytkownika...