- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z dostępem do konta Mój Orange
Witam.
Moja siostra ma pewien problem z dostępem do konta i prosiła mnie żebym w jej imieniu poprosił o pomoc. Otóż problem dotyczy tego iż zapomniała ona hasła do Mojego Orange.
Skorzystała więc z opcji przypomnienia hasła.
Weszła na stronę https://www.orange.pl/password_recovery.phtml
Podała swój nr telefonu i zaznaczyła opcję (jedyną) e-mail z linkiem odblokowującym.
Na swojego maila dostala linka do nadania nowego hasła i.........zrobił się problem.
Obojętnie co wpisze (nawet bardzo mocne hasła) i po wciśnięciu ikony "Dalej" hasła jej się wymazują. Wpisuje wielokrotnie i dalej nic. Próbowała na paru komputerach i smartfonach i dalej nic. Bardzo proszę w jej imieniu o pomoc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
c4los napisał(-a):
Witam.
Moja siostra ma pewien problem z dostępem do konta i prosiła mnie żebym w jej imieniu poprosił o pomoc. Otóż problem dotyczy tego iż zapomniała ona hasła do Mojego Orange.
Skorzystała więc z opcji przypomnienia hasła.
Weszła na stronę https://www.orange.pl/password_recovery.phtml
Podała swój nr telefonu i zaznaczyła opcję (jedyną) e-mail z linkiem odblokowującym.
Na swojego maila dostala linka do nadania nowego hasła i.........zrobił się problem.
Obojętnie co wpisze (nawet bardzo mocne hasła) i po wciśnięciu ikony "Dalej" hasła jej się wymazują. Wpisuje wielokrotnie i dalej nic. Próbowała na paru komputerach i smartfonach i dalej nic. Bardzo proszę w jej imieniu o pomoc
Tu na forum nikt nie rozwiąże problemu z hasłem... Mogę jedynie podpowiedzieć zmianę przeglądarki... albo kontakt z BOK.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Próbowaliśmy z innymi przeglądarkami i nic.Ok skontaktujemy się z BOK.