- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z aplikacją Mój Orange
Witajcie. Mam często problem z aplikacją Mój Orange. Nie mogę się zalogować, transmisja danych włączona.
Co może być przyczyną tej sytuacji?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I jeszcze jedno pytanie, mam "dwa" konta na Mój Orange. Na jednym podpięte jest 5 numerów na kartę, na drugim dwa na abonament. Wszystke konta mają jeden wspólny adres email. W przypadku odzyskiwania hasła jest duży problem, bo resetuje mi hasło do konta z numerami na abonament.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@nikodem_dyzma na jednym ze smartfonow tez po nowym roku pojawil mi sie identyczny problem. Odinstalowalem apke i ponownie zainstalowalem. Wada, ze trzeba bylo ponownie dodac numery, ale za to teraz smiga bez problemow
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odisnstalowałem, zainstalowałem, działało, dzisiaj znów ta sama sytuacja. Momentami mam dosyć tej apki. Telefon HTC U11.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@nikodem_dyzma a w momencie jak nie mozesz wlaczyc apki to dziala Ci internet po sieci? Mialem podobny objaw i okazalo sie ze nie dzialal mi wtedy internet. Musialem wtedy zmienic ustawienia sieciowe APN.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@nikodem_dyzma problemem może być twój telefon, może to śmieszne, ale aplikacja bugi łapie, nie wiem czy ktoś mający taki fon jak ty to zgłasza, powinny być poprawki, ja na Moto One i Xiaomi Mi9 nie mam problemów z aplikacją, choć co dziwne ta beta wersja działa lepiej, jeden minus że do zarządzania kontem się nie nadaje.