- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z Nowe Mój Orange
Tak w polach ze screena mam zapamiętane dane logowania i udaje mi się na nie zalogować.
Z przypominania i zmiany hasła też już korzystałem zanim tu napisałem.
Nie za bardzo jak mam przystopować z czymkolwiek między stroną 3 a 4. To nie moje linki, które wybieram tylko wklejam gdzie mnie samo przenosi...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
djkubek napisał(-a):Tak w polach ze screena mam zapamiętane dane logowania i udaje mi się na nie zalogować. Z przypominania i zmiany hasła też już korzystałem zanim tu napisałem.
To ostatnie pytanie: bez opcji zapamiętania wyczyściłbyś pola wyboru i wklepiesz paluszkami adres i hasło? Jak to zrobisz, bo mniemam iż zmiana hasła z przypomnienia jest Ci znana, a nie tylko przeglądarka pamięta, to czy będziesz miał zapętlenie nadal?
Edit: stop! dopóki sam nie wywołasz przekierowania, nie powinno tak być, więc proszę o to powyżej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dla pewności ostatni raz próbuję bez cookies, na IE i w sesji In-Private.
Logowanie (loginem wklepany ręcznie)>Podaj Hasło (wklepane ręcznie)>Po kliknięciu Zaloguj przenosi do "Zarejestrowałeś się już w nowym Mój Orange">klikam Przejdź do Nowego MO>strona logowania mailem-ręczne wklepywanie pól>Po kliknięciu Zaloguj kręci się kwadrat i ukazuje strona z krokiem 3 "Autoryzacja SMS" - pętla bez końca 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ekran logowania e-mailem po uzupełnieniu ręcznie i zalogowaniu - przenosi do kroku 3 Autoryzacja SMS 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
djkubek napisał(-a):Ekran logowania e-mailem po uzupełnieniu ręcznie i zalogowaniu - przenosi do kroku 3 Autoryzacja SMS 😉
@djkubek, ręce mi opadły i nie mam pomysłu, co dalej. Kliknij w Kontakt u góry lub na dole i za darmo porozmawiaj o Twoim problemie albo przez aplikację, albo na czacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Już gadałem i podobno problem znają, tu dodatkowo zacząłem temat żeby ich zmotywować+może też ktoś wpadł w pułapkę lipnej bety NMO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, Wiktor wyżej już wspominał, że sprawa jest zgłoszona. @djkubek Damy ci znać jak będziemy mieli informację o wyeliminowaniu problemu, oczywiści możesz sam sprawdzać, co jakiś czas, bo rozwiązanie może być szybsze niż informacja, która do nas dotrze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten zespół jest cienki. Czy wy nie widzicie ilu ludzi ma problemy z tym, do tego wy to wymuszacie. Szkoda nawet tu pisac. Elo
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś