Nie można wyświetlić tego widżeta.

Prace planowane na Mój Orange

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20029
  • 57898
  • 787

Moje zgłoszenia w sprawie niedziałająca apki jak i błędu komponentu przez www zostały dziś przez system anulowane jako naprawione. Niestety nadal brak dostępu do danych. Ciekawe, co zostało zmienione, jeżeli system uważa, że konto zostało naprawione, a ja nadal nie mam dostępu do danych. Co za szajs? Do kogo sie zwrócić. Konsultanci tylko ponawiają monity i nic sienie dzieje. 

Anonim

Nie dotyczy

@ketrasaArtur  może jakiś bug na koncie masz, usunąć konto na portalu i potem ponownie je założyć 😉

• 20029
  • 57898
  • 787

@Anonim dwa razy już konto było usuwane. Nic nie pomaga. Konsultanci tylko kolejne minuty do zgłoszenia wysyłają. Podobno już jest 6 i dalej nic. 

Anonim

Nie dotyczy

@ketrasaArtur  błędy w aplikacji to na 50% problem z kontem Mój Orange, można zgłosić na czat by to zrobili, pewnie skuteczniejsi są, inna sprawa... Jak niby jest ok, to usunięcie konta może, teraz przynieść korzystny efekt 😉

• 20029
  • 57898
  • 787

@Anonim od 2 marca średnio co drugi dzień dzwonie w tej sprawie. Dziś się okazało, że problem z kontem Mój Orange został usunięty i wszystkie zgłoszenia zostały anulowane. Dla mnie nic sienie zmieniło i dalej nie mam dostępu do konta i przez apkę i przez www. Podejrzewam, że znowu 8 miesięcy to zajmie, zanim konto naprawią. Szkoda tylko, że nie można z tego powodu rozwiązać umowy. Z miła chęcią bym zostawił te konto i poszedł do konkurencji. Skończyły mi się pomysły. Konsultanci tylko piszę ponaglenia, ponawiają zgłoszenia i nic więcej się nie dzieje. Najgorzej mnie wykurzają teraz reklamy apki, jak to pięknie można sprawdzać stany kont i odbierać prezenty. 

Anonim

Nie dotyczy

@ketrasaArtur coz nigdzie w umowie nie gwarantują apki więc podstawą to nie będzie. Moje pierwsze zgłoszenie też było anulowane. Na.  2 odpisali,że problem usunęli. Jednak pomogło dopiero zalogowanie numerem telefonu. (,tyle, że mi działało przez WWW). Masz naprawdę chyba jakiś niechlubny rekord firmy. 

Anonim

Nie dotyczy

I znowu mi apka nie działa. Ostatnio wywalało błąd, że mam wprowadzić @ mimo iż go wpisywałam. Dziś wywala błąd krok dalej. Jutro znowu spróbuję się zalogować numerem telefonu może z łaski ruszy (tak jak ostatnio pomogło). Przez stronę działa normalnie. 

Screenshot_2022-04-02-17-56-56-901_pl.orange.mojeorange.jpg

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

@Anonim  u mnie z apką wszystko ok - sprawdzone przed chwilą.

• 20029
  • 57898
  • 787

@Anonim oprócz mojego konta, pozostałe działają prawidłowo.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2097
  • 6610
  • 70

W dzień u mnie działało jak należy, a w nocy przerwa techniczna 😞