Nie można wyświetlić tego widżeta.

Prace planowane na Mój Orange

Anonim

Nie dotyczy

U mnie apka nadal nie działa. Dziś będę u babci więc wypróbuję metodę jaka słyszałam - szybkie logowanie i potem powinno przejść pełne logowanie (rada znajomej u której to pomogło).Na zgłoszenie dostałam odpowiedź, że rozwiązany problemu😅 Błąd komponentu - skąd ja to znam😅

Anonim

Nie dotyczy

Udało się 😁 Po ponad 2 tygodniach znowu mam dostęp do aplikacji. 

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20052
  • 57968
  • 787

@Anonim dobrze, że chociaż u Ciebie apka już działa. U mnie dalej brak dostępu do danych w apce.

Anonim

Nie dotyczy

@ketrasaArtur u mnie był błąd logowania. U Ciebie jak jest błąd komponentu to tylko jak ktoś ogarnie na serio Twoje zgłoszenie. Front line nic tu nie wyczaruje. Nie licz jednak, że ktoś z działu który się zajmuje do Ciebie zadzwoni wysyłają tylko odpowiedź SMS. Słabe podejście firmy nie ma co. 

• 20052
  • 57968
  • 787

@Anonim bardzo słabe podejście Orange do tematu. Już trzeci tydzień się zaczął. Na infolinię dzwonię w tej sprawie tak co drugi dzień, ale nic się nie dzieje. W sobotę przeniosłem kolejna porcję numerów. Jak się uda, to dziś może następne przeniosę. Wyczyszczę konto z numerów i niech sobie komponentu na błędy. 

• 20052
  • 57968
  • 787

Czy w Orange apka i konto Mój Orange może w końcu zacząć działać prawidłowo, czy będzie tak funkcjonowało z przerwami, 2 tygodnie przerwy, 5 dni dostępne, tydzień przerwy, 2 dni dostępne?

Wczoraj podobno jakieś grzebanko było między godziną 22-24. W tym czasie znowu przestało mi działać konto Mój Orange. Mam piękny komunikat: Błąd komponentu a w apce - Spróbuj ponownie później😁

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2353
  • 8979
  • 33

może i może, ale czy wie, że ma zaglądać na NO żeby się dowiedzieć, że nie działa?

• 20052
  • 57968
  • 787

@pirenej zgłoszenie od 2 marca wisi, jakoś Orange nie może sobie poradzić. Poprzedniego nie rozpatrzyli, podobno błędnie wprowadzone, dlatego nie biorą pod uwagę.

• 20052
  • 57968
  • 787

Znowu prace serwisowe w systemach Orange. Potrwają do 6-tej rano. Komunikatów brak. Objawy: wylogowanie z apki

Screenshot_20220325-031655.jpg

Natomiast przy próbie ponownego zalogowania komunikat: Zapomniane hasło i sugestia do odzyskania. Nie ma więc potrzeby zmiany hasła. Lepiej poczekać do końca prac serwisowych i podjąć próbę ponownego logowania na dotychczasowych danych.

Screenshot_2022-03-25-02-59-02-356_pl.orange.mojeorange.jpg

• 20052
  • 57968
  • 787

Prace serwisowe zakończone, logowanie przebiega prawidłowo i komunokat widoczny już 3 tydzień: UPS! Coś poszło nie tak, spróbuj ponownie.

Screenshot_20220325-060228.jpg