Nie można wyświetlić tego widżeta.

Prace planowane na Mój Orange

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20063
  • 58007
  • 787

@slav72 może znowu mają problemy tylko z częścią klientów. Taka sytuacja miała miejsce przy wprowadzeniu apki 5.X. Na NO są tematy w sprawie braku dostępu do apki, a przez www wyświetlany był błąd komponentu. Niektórzy nie mieli dostępu przez kilka miesięcy. W tym i ja, brak dostępu przez około 8 miesięcy. Tyle czasu Orange zajęło usunięcie problemu. 

• 20063
  • 58007
  • 787

Nareszcie mam znowu dostęp do konta Mój Orange w apce jak i przez www. Nie wiem tylko czy to nie jest spawa wywalenia kolejnego numeru z mojego konta, bo na chwilę obecną nie mam nadal informacji od Orange w sprawie zgłoszenia. Przed problemem z dostępem do danych miałem 10 numerów, obecnie zostało mi 9, od jutra wywalam kolejne dwa.

• 20063
  • 58007
  • 787

Długo nie nacieszyłem się działająca apką. Znowu coś zostało popieprzone i doprawione błędem komponentu. Oby tak dalej. Gratuluję Orange wspaniałej apki.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1697
  • 13692
  • 2

@ketrasaArtur , dzisiaj zaktualizowałem appkę, ale kierują na forum, żeby im nie psuć zapewne opinii. Trzeba dewelopera docisnąć, dopóki sami nie wezmą się za naprawy.

• 20063
  • 58007
  • 787

@bronzub wysyłałem e-maile do dewelopera, kilka razy dzwoniłem na infolinię. Konsultant, który przyjmował zgłoszenie zapewniał mnie, że się odezwie. Żadnego kontaktu od strony Orange. Dziś po godzinie 20-tej miałem dostać odpowiedź, maksymalnie 16)5 minut od ostatniego kontaktu. Dzięki Bogu już 8 kwadransów minęło, a kontaktu brak. Pewnie znowu przyjdzie mi czekać 8 miesięcy, zanim szanowne Orange się ruszy. Obecnie nawet usuwanie numerów nie pomaga. W tym tygodniu już trzech numerów się pozbyłem.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1697
  • 13692
  • 2

@ketrasaArtur , wysmaż opinię w sklepie. Może nie usuną?

• 20063
  • 58007
  • 787

Tak wiec jestem bardzo zadowolony ze wspaniałego działania aplikacji Mój Orange. Numery usunięte, konto usunięte, zarejestrowane na nowo i co mnie wita na nowo zarejestrowanym koncie:

BŁĄD KOMPONENTU !!!!!!!!

Na infolinii problemu nie mogą usunąć już od ponad 1,5 tygodnia, mimo zapewnień. Nawet brak kontaktu od strony Orange.

• 20063
  • 58007
  • 787

Chyba zostałem wysłuchany. Tydzień przed moim cyklem rozliczeniowym niespodzianka:

Screenshot_20220312-183959_Chrome.jpg

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

@ketrasaArtur  teraz  to Ci się wyświetla?, pytam bo u mnie nie ma żadnych prac, ani w apce, ani na koncie MO przez stronę...

• 20063
  • 58007
  • 787

@slav72 teraz już nie. Mam radosny komunokat Błąd komponentu, a apka nadal nie działa. Dziś znowu pożegnałem się z kolejnymi nimerami Orange. Jeszcze dwa zostaną abonamenty i niedziałające konto będzie wyczyszczone. Może sobie szanowne Orange. Komponentować błędy, ale mnie więcej już na tym koncie nie zobaczy.