Nie można wyświetlić tego widżeta.

Prace planowane na Mój Orange

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20065
  • 58016
  • 787

@bronzub jest aktualne i zresetowana do fabryki. Trzy konta działają na apce bez problemu, a moje sienie wczytuje. Nawet u konsultanta nie mogą się dane wczytać. Zgłoszenie poszło i teraz cierpliwie czekam. 

• 20065
  • 58016
  • 787

Dziś po kontakcie na infolinię dostałem informację, że mojego konta jeszcze nie odblokują. Usterka nie będzie usunięta w 48 godzin, jak to było zapowiadane w momencie złożenia zgłoszenia. Teraz czas na usunięcie do końca tygodnia. Przygotowywana jest wewnętrzna aktualizacja systemu. Problem z dostępem do danych w aplikacji ma kilkaset osób, w tym załapałem się i ja na usterkę. Ważne, że działają i nie tylko u mnie problem. Samemu trudno by było walczyć o dostęp do swoich danych w apce.

• 20065
  • 58016
  • 787

Zalogowałem się na konto przez www i co zobaczyłem? Magiczne Błąd komponentu. Normalnie świetnie. Znów się zaczyna.

Screenshot_20220302-204756.png

• 20065
  • 58016
  • 787

Jeszcze kilka minut temu był dostęp do apki, a tu bonusik na weekend i tak niedziałającej apki:

Screenshot_2022-03-05-23-51-35-198_pl.orange.mojeorange.jpg

Anonim

Nie dotyczy

I znowu dłubanko. Ale bez zapowiedzi. Mogliby się z tym jakiś zebrać w sobie bo mam wrażenie, że trochę grzebią a jakiś zmian nie widać. 

• 20065
  • 58016
  • 787

@Anonim powinni odwrócić powiadomienia. Apka tak często nie działa, że powinni zapowiadać, kiedy będzie działa 🤗🙃😁😄

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2353
  • 8983
  • 33

to nie wygląda jak profesjonalnie zarządzany projekt

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2099
  • 6617
  • 70

U mnie już zaczęła działać.

• 20065
  • 58016
  • 787

@spiro kilka minut przed Twoim postem sprawdzałem i jeszcze były prace serwisowe. 

Obecnie już po pracach serwisowych, ale dane na moim koncie dalej się nie wczytują.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Przeczytałem Wasze posty i nie wiem jak w nocy z soboty na niedzielę ale w niedzielę w dzień i wieczorem oraz teraz w nocy nie miałem i nie mam żadnych problemów z apką co jest zastanawiające przy Waszych problemach 🤔