- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prace planowane na Mój Orange
@bronzub jest aktualne i zresetowana do fabryki. Trzy konta działają na apce bez problemu, a moje sienie wczytuje. Nawet u konsultanta nie mogą się dane wczytać. Zgłoszenie poszło i teraz cierpliwie czekam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś po kontakcie na infolinię dostałem informację, że mojego konta jeszcze nie odblokują. Usterka nie będzie usunięta w 48 godzin, jak to było zapowiadane w momencie złożenia zgłoszenia. Teraz czas na usunięcie do końca tygodnia. Przygotowywana jest wewnętrzna aktualizacja systemu. Problem z dostępem do danych w aplikacji ma kilkaset osób, w tym załapałem się i ja na usterkę. Ważne, że działają i nie tylko u mnie problem. Samemu trudno by było walczyć o dostęp do swoich danych w apce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zalogowałem się na konto przez www i co zobaczyłem? Magiczne Błąd komponentu. Normalnie świetnie. Znów się zaczyna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszcze kilka minut temu był dostęp do apki, a tu bonusik na weekend i tak niedziałającej apki:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I znowu dłubanko. Ale bez zapowiedzi. Mogliby się z tym jakiś zebrać w sobie bo mam wrażenie, że trochę grzebią a jakiś zmian nie widać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim powinni odwrócić powiadomienia. Apka tak często nie działa, że powinni zapowiadać, kiedy będzie działa 🤗🙃😁😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
to nie wygląda jak profesjonalnie zarządzany projekt
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie już zaczęła działać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@spiro kilka minut przed Twoim postem sprawdzałem i jeszcze były prace serwisowe.
Obecnie już po pracach serwisowych, ale dane na moim koncie dalej się nie wczytują.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeczytałem Wasze posty i nie wiem jak w nocy z soboty na niedzielę ale w niedzielę w dzień i wieczorem oraz teraz w nocy nie miałem i nie mam żadnych problemów z apką co jest zastanawiające przy Waszych problemach 🤔