- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prace planowane na Mój Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AnonimCzy miałeś jakieś info jak napisał w tym temacie @Piotrekk85 a dalsza dyskusja w tym temacie nie ma żadnego sensu https://nasz.orange.pl/t5/Światłowód-i-Neostrada/Jak-to-wreszcie-jest-z-tą-szybkością-internetu/m-p/54399#M8057
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Nie, nic takiego nie miałem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimja podczas migracji do nowego systemu nie miałem takiego problem ale też myślę ze zostałeś przyblokowany. Co innego jest logowanie się do Mój Orange a Nasz Orange oczywiście są to te same dane jak login i hasło ale nie ogranicza do dostępu forum jak myślisz @Piotrekk85
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85
@Anonim
Panowie dzięki za zainteresowanie ale osobiście uważam, że rzecz nie jest godna tak wielkiej uwagi by zgłaszać to gdziekolwiek - wystarczy info tu na forum, zainteresowani i tak będą wiedzieli -
W mojej ocenie zostałem przyblokowany i tyle - pewnikiem by ukrócić moje relacje z przebiegu "usuwania awarii" ktoś wpadł na przebiegły pomysł i zbanował mnie na jakiś czas (może ok. tygodnia lub jakieś trzy dni) tak to się robi. Sam byłem swego czasu moderatorem jednego z forów i takie numery nie są mi obce.
Jutro jak się ktoś połapie i doczyta że mam podwójne konto to zablokuje oba na okres 7 dni a później wywali w kosmos "jp_jurka".
Jeszcze raz serdecznie dziękuję za zainteresowanie i do miłego usłyszenia / napisania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, zastanawia mnie jedno. Skoro można być na forum, to łatwo jest sprawdzić, czy się ma dostęp do konta bezpośrednio z zakładki u góry forum, czyli zakładki Mój Orange. W aplikacji też można to sprawdzić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AnonimTo ja się podpytam czy miałeś w ostatnich 2 latach zmieniany okres rozliczeniowy ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85Racja forum to forum i blokada dostępu do forum dotyczy forum - a wiadomość mają przeczytać osoby zainteresowane i nie jest tu potrzebna żadna reakcja.
@AnonimDobre pytanie tylko, że konto jp_jurek to konto zarejestrowane jako konto bez usług Orange, natomiast konto keruj_jp jest kontem opartym o usługę neostrady i tam dostępu żadnego nie ma.
@Anonimchyba nie było - nic takiego nie kojarzę