- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prace planowane na Mój Orange
@bronzub obecnie nie dostałem żadnej informacji o grzebaniu w Mój Orange. Kilka razy na problemy techniczne trafiłem w nocy. Jeżeli w lutym będzie planowana przerwa techniczna, to standardowo popadnie na mój okres rozliczeniowy, czyli w następny weekend, ale w tygodniu będzie informacja o planach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , gro Twojego info, uchroniło niejednego forumowicza NO od niespodzianek. @Rafał miał słomiany zapał, a @Wojciech rozbudził nadzieję na oznajmianie o każdych pracach. Dzięki @ketrasaArtur za zaangażowanie. Sprawdziło się słynne "nie chcem, ale muszem". Oczywiście, Ty o tym nie wiedziałeś, lecz życie to najlepszy scenarzysta😊 Wybrało za Ciebie😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mi Mój Orange normalnie działa (wczoraj też). Za szybko na takie grube zamiany. Chyba, że coś u części się zmienia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciechnapisał(-a)
@bronzubnapisał(-a)@Wojciech rozbudził nadzieję na oznajmianie o każdych pracach
Niestety nie będę mógł tego robić, ale na forumowiczów (i powiadomienie z apki 😁) zawsze można liczyć 😉
@Wojciech , to akurat potrafię zrozumieć. @Rafał jednak też ją rozbudził, a ja dla potomnych ją "wskrzesiłem". Jak widać, priorytet ma bardzo niski...poniżej dolnej belki...żartowałem😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Od wczorajszego wieczoru nie ma dostępu do apki Mój Orange. Wyświetlany jest komunikat:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
cytując klasyka - u mnie działa 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur a to dziwne "dziwy" u Ciebie, gdyż u mnie, tak jak u @spiro apka jak działała wczoraj i dzisiaj w nocy tak działała dziś rano i teraz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur , a Ty wogóle aktualizujesz, czy chcesz działać na starszych wersjach? Bo jak tak, to będziesz doświadczał "zajawek"😊