Prace planowane na Mój Orange

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Gdybym nie miał potrzeby sprawdzania konta, pewnie umknęłoby mojej uwadzeEmotikon: Język Ilu klientów dzisiaj "pocałowało klamkę"? Proszę, kto wie, niech się podzieli informacją.

Przechwytywanie.PNGprace.PNG

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 4
  • 0

Od rana próbuje się zalogować i nic. Ciekawe ile to potrwa. Jak na złość zablokowałam kartę SIM i potrzebuje puk.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Anonim, @Inkaaw funkcjonowanie portalu powinno zostać przywrócone w poniedziałek około godziny 8:00.

@Inkaawjeśli pamiętasz kod abonencki to PUK uzyskasz na infolinii. (połączenie płatne zgodnie z cennikiem Twojej oferty)

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Anonim, dobre i to. DziękujęEmotikon: Szczęśliwy

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 1067
  • 1686
  • 7

Po urlopie chciałem sprawdzić, ile zużyłem roamingu a tu niespodzianka - najpierw musiałem się na nowo zalogować do MO (mam wersję 4.1, Andorid 5.1), a potem w usługach mobilnych dostałem "Coś posło nie tak" i mam wszędzie "Brak danych". Ponowne wejście, wyjście, wylogowanie, zalogowanie (numerem stacjonarnym) nic nie pomogło - informacji związanych z kontem mobilnym (dane, pakiety, terminy itd.) brak.

Za to czat zadziałał migusiem i poszło zgłoszenie... coś ktoś przyuważył podobnego?

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14529
  • 153

Ja wczoraj napotkałem na komunikat: "Brak danych". Ale po pewnym czasie przestał się już pojawiać. Teraz i konto stacjonarne, i mobilne śmigają aż miło ;-).
A czemu 4.1? Szczęśliwy mężczyznaZaskoczony mężczyzna

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 1067
  • 1686
  • 7

4.1 - z niechęci do zmian jeśli nie muszę (a powinienem?), z lenistwa, z braku wiedzy o nowszych wersjach...

Nadal "Brak danych".

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Długi weekend - prace planowe o których nikt nie raczy uprzedzić?...

Zespół Nasz Orange
  • 3268
  • 13814
  • 73

O pracach planowych nie słyszałem. Jednakże jest teraz problem i trwają prace naprawcze.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Znowu grzebią...🤔IMG_20190118_140714.jpg