- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Moj Orange- to jakieś szaleństwo
Racja nowy mój orange to DNO !
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 W takim razie dobrze by było zaktualizować stronę informacyjną https://www.orange.pl/omnibook/kody-do-autoryzacji-kod-pin-i-kod-abonencki
Swoją drogą, nie rozumiem rozdzielania takich informacji na stronę i aplikację. Oznacza to mniej więcej, że w celu sprawdzenia jednej rzeczy muszę zainstalować aplikację, która w praktyce będzie martwa i nigdy z niej nie skorzystam. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mi po przejściu udało się raz wejść na NMO. Kompletna porażka to NMO.
Stare działało. Nowe? "Something went wrong with the request: No MSISDN supplied in request!", albo "błąd komponentu" Raz mnie wpuściło reszta to wpuszczanie mnie w maliny. Zamieniać coś co działało, na coś niedziałającego i jeszcze za to kasę zainkasować! Brawo!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja @wscieklaewka nigdy nie będę migrowała do Nowego Mój Orange - w skrócie NMO i bardzo proszę o nie zasłanianie mi banerem zaproszenia ze Starego Orange do Nowego problematycznego - dziękuję
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewkanapisał(-a)Ja @wscieklaewka nigdy nie będę migrowała do Nowego Mój Orange - w skrócie NMO i bardzo proszę o nie zasłanianie mi banerem zaproszenia ze Starego Orange do Nowego problematycznego - dziękuję
@wscieklaewka, odbędzie się to bez Twojego udziału i prośby. Wiesz, jak długo się ze mną "męczyli"? Aż dopięli swego...taka kolej rzeczy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim i @wscieklaewka ja mam NMO od dawna i działa ok, do starego MO już bym nie powrócił 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, nie wiem, czy jesteś tak stary jak NMO, ale bardziej mi pasujesz na hań downy
Tyle perypetii z wdrażaniem NMO, co myśmy doświadczyli, to nawet nie jesteś w stanie ogarnąć. Byliśmy (wąskie grono) w centrum tego "piekiełka". Już się ucywilizowało, ale...no właśnie, ono jest nadal.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim nie testowałem NMO ale jak przeszedłem na nie, to zero problemów, nadal działa ok, ja nie narzekam 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewkanapisał(-a)Ja @wscieklaewka nigdy nie będę migrowała do Nowego Mój Orange - w skrócie NMO i bardzo proszę o nie zasłanianie mi banerem zaproszenia ze Starego Orange do Nowego problematycznego - dziękuję
Już wkrótce zaorają stary, nawet ich na to namawiałem - upsss, i nie będziesz miała wyboru...