- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiem, wiem ostrzegaliście że tak będzie ale mieliście wysyłać zaproszenia do migracji Nowego Mój Orange - a ja nie dostałam nic i co mam teraz począć ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zaproszeń w sumie nie drukowaliśmy. Jednakże inne szaleństwa były. Przykładowo taka wiadomość SMS: Już wkrótce Twoje konto Mój Orange w dotychczasowej wersji nie będzie dostępne. Wystarczy jeden klik by zacząć korzystać z nowego Mój Orange www.orange.pl/odswiez-konto2. Pozdrawiamy, Orange
Czy maile:
Wszystko do tych co mają oczywiście odpowiednie zgody. Papieru szkoda, ale może na zlot dla @wscieklaewka wydrukuję?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Moj Orange- to jakieś szaleństwo - a Stare się skurczyło :(
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)
Zaproszeń z pół roku już nie ma.
No to trza dodrukować - tak myślę 😉
Witaj dziś @Piotrekk85
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka sami cię przerzucą do NMO, jak nie chcesz czekać, to sama zmień na NMO, fajnie tam jest 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Założenie konta w Nowym Mój Orange możesz wykonać na https://orange.pl/twojekonto/rejestracja
Jesli będzie taka potrzeba, to zostaniesz skierowana na czat, gdzie konsultant sprawdzi możliwość migracji i ewentualnie wyśle zaproszenie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
O jejku znaczy się muszę znowu zakładać konto @Jarek ? Wystarczy podać jedynie nr. telefonu, a jeśli tak to po co jak ja już mam na Starym Orange podane swoje dane 😞
Mnie tylko ciekawi jak to się dzieje, że mi pomału moje stare konto się kurczyło 🙂
bo teraz się zalogowałam i jest to co było wcześniej, czyli mam dalej to co chciałam mieć i miałam, znaczy najprawdopodobniej trafił do mnie jakiś bug ( tak dokładnie to nie wiem co to ten bug jest - robal jakiś czy coś w tym rodzaju może )?
W każdym bądź razie zostaję tu dalej do końca 🙂 Wy tam w NMO nie macie tego co mam ja 🙂 a ja nie muszę ( chyba ) mieć tego co macie Wy 🙂
Poczekam też na wydrukowanie zaproszeń do ewentualnej migracji ....... ale nie musicie się spieszyć o to proszę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tu mi jest bardzo dobrze @Anonim i nigdzie się nie wybieram na tą chwilę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka skoro tak to nie nalegam na NMO 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szkoda tylko @wscieklaewka , że Twoje prośby spełzną na niczym, jak już nie będzie odwrotu Mnie tak robili, że miałem stare i nowe, nagle stare się zaciemniało i wskakiwał komunikat, by się zalogować na NMO, ale przez jakiś czas takie działania były niestabilne
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U Ciebie @Anonim to wciąż coś wyskakuje 🙂 a u mnie już nie 😉 nic nie ciemnieje ani nie jaśnieje a najważniejsze że mój Stary Orange znowu dobrze działa 🙂 My są ze sobą bardzo zżyci więc nie opuszczę go aż do końca 🙂 A z resztą mój pakiet jest jeszcze ważny do czerwca 2010 roku 🙂
- « Poprzedni
- Następny »