- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chyba błąd bo terminy ważności konta się nie pokrywają, ewentualnie nie odświeżyło się, tak poza tym w starym MO tego nie było.
Inna opcja że to prawidłowe, ale pokazuje tylko doładowania, bo konto miałem do 1 Listopada 2019 ważne przed tym doładowaniem, mam usługę Konto ważne rok włączoną.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wydłużanie ważności bonus nie wydłuża ważności konta, doładowałem i teraz jest ok, te same daty ważności konta i połączeń wychodzących @Wojciech , usługa nowa i teraz dopiero wiadomo jak działa.
Oczywiście ponownie wyłączyłem i włączyłem ważność konta na rok, by sprawdzić po doładowaniu czy daty na koncie będą się zgadzać, ważność bonusu wiadomo bez zmian, ale trochę wzrósł 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Mój Orange
@Anonim, dzięki za info. Czy Bonus za doładowanie wydłużałeś usługą?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Mój Orange
@Wojciechnapisał(-a)@Anonim, dzięki za info. Czy Bonus za doładowanie wydłużałeś usługą?
Bonus za doładowania wydłużyłem na rok za 30zł, wychodzące i przychodzące też wydłużyły się o rok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Mój Orange
Tego samego dnia, choć na zrzucie wygląda to inaczej, dziwne to trochę, być może bug, po kolejnym doładowaniu może się to wyjaśni, albo i nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Mój Orange
Sprawdzając kodami są te same daty co w Nowym Mój Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wydłużanie ważności bonus nie wydłuża ważności konta, doładowałem i teraz jest ok, te same daty ważności konta i połączeń wychodzących @Wojciech , usługa nowa i teraz dopiero wiadomo jak działa.
Oczywiście ponownie wyłączyłem i włączyłem ważność konta na rok, by sprawdzić po doładowaniu czy daty na koncie będą się zgadzać, ważność bonusu wiadomo bez zmian, ale trochę wzrósł 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Mój Orange
@Anonim
Przecież wiadomo, że jeśli masz aktywne KWR to doładowanie nie powiększa terminów ważności 🙂 Trzeba tylko dla pamiętliwości tak co parę dni aktywować Konto Ważne Rok i po sprawie 🙂
Ale dziwię Ci się, że nie aktywowałeś sobie " Skarbonki " czyżbyś nie wiedział ileś byś miał więcej kasy na koncie 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Mój Orange
Skarbonki nie potrzebuję, co do konta, to nie wnikałem w temat, KWR mam od początku, stare Mój Orange mniej pokazywało, tak jak aplikacja MO, więc żyłem w niewiedzy, teraz rozgryzłem to, choć to banalne, ale opisu jak usługi niektóre w prepaid działają brak, zdawkowy regulamin jest, ważne że wszystko działa jak powinno i NMO też wychodzi że działa prawidłowo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe Mój Orange
@Anonim, tak wiem, dlatego pytałem o włączenie. Wcześniej mogło być doładowanie, a ten dzień później włączenie usługi przedłużającej ważność. Do tego jak każda usługa może się uruchamiać do 24 godzin, stąd mogła być rozbieżność między ważnością środków, a ważnością bonusów. Fajnie że teraz działa dobrze 🙂
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »