Nie można wyświetlić tego widżeta.

Problemy z aplikacją mój orange

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 137
  • 59
  • 0

Witam, mam problem z aplikacją mój orange na tablecie, jak rozpocznę czat to po kilku odpowiedziach od konsultanta znika pole do wpisywania wiadomości i z tego powodu nie mogę otworzyć klawiatury na ekranie żeby pisać dalej i po kilku minutach połączenie się rozłącza z powodu braku odpowiedzi, a na komputerze nie mogę korzystać z czatu bo mimo że jestem zalogowana wyświetla mi się że nie jestem zalogowana.

5 ODPOW. 5
Anonim

Nie dotyczy

Problem z kontem Mój Orange, dlatego też masz problemy z aplikacją Mój Orange, pozostaje telefoniczne zgłoszenie.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 2437
  • 6237
  • 23

A wejdź tu i spróbuj porozmawiać z konsultantem

https://www.orange.pl/view/kontakt

Zespół Nasz Orange
  • 3101
  • 12382
  • 66

Sugeruję wyczyszczenie danych aplikacji, następnie usunięcie i jej zainstalowanie.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 137
  • 59
  • 0

Wyczyszczenie aplikacji i ponowna instalacja nie pomaga, dalej jest ten sam problem

Anonim

Nie dotyczy

@fHe9z3p , w najnowszej (w każdej zresztą) aplikacji 4.8 jest w menu zakładka Uprawnienia. Wszystkie muszą być na zielono, by poprawnie działała. Prawidłowo zainstalowana od nowa, ma m.in. na początku sugestywne podpowiedzi do oznaczania. Może być tak, że pominięcie czegokolwiek, może, choć nie musi (tego nie wiem), wygenerować problem. Warto spokojnie przeanalizować krok po kroku Emotikon: Szczęśliwy