- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na bazie dzisiejszych doświadczeń @Echelon, zasugerowałbym określenie poziomu zabezpieczeń podczas zmiany hasła i dopuszczenie możliwości wstawiania znaków specjalnych. One są powodem problemów w trakcie szukania rozwiązania. Wyszło na to, że tylko cyfry, małe i duże litery można wstawiać.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mabud73, wskaźnika siły hasła wczoraj nie było, tylko te, zarejestrowane przeze mnie fakty. Ten komunikat (wkleiłem do jednego zdjęcia) dotyczył tylko i wyłącznie wstawianych przeze mnie znaków specjalnych. Jak je wyeliminowałem, to zmieniłem hasło bez problemu. Masz rację z masłem maślanym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niepoprawne logowanie do nowego MO
@Anonim, z tego co pamiętam, podczas przechodzenia przez ten etap, wskaźnik siły hasła działał. Fakt, brak znaków specjalnych może generować problemy, tak samo jak ten niezrozumiały opis obok okienek na hasło..."minimum znaków w tym cyfry" ...masło maślane, nie wiadomo "o co caman" 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mabud73, wskaźnika siły hasła wczoraj nie było, tylko te, zarejestrowane przeze mnie fakty. Ten komunikat (wkleiłem do jednego zdjęcia) dotyczył tylko i wyłącznie wstawianych przeze mnie znaków specjalnych. Jak je wyeliminowałem, to zmieniłem hasło bez problemu. Masz rację z masłem maślanym.