Nie można wyświetlić tego widżeta.

Nieautoryzowane odblokowanie usług

ROZWIĄZANE

Poziom 17, Badacz Przestworzy
  • 15
  • 10
  • 1

Nie telefon leży w domu, cały czas mam go pod kontrolą, natomiast właśnie się pytam jak zostały zdjęte blokady, skoro tylko mój telefon jest wymieniony w urządzeniach uprawnionych do korzystania aplikacji i strony MO nie ma żadnych innych urządzeń, dlatego czy istnieje sposób wyłączenia tych blokad w inny sposób niż przez MO. znam już sposób przez cesje, przy przygotowaniu oferty, natomiast żadnej cesji nie robiłem teraz, nie zmieniałem oferty dlatego pytam jak to możliwe !!!

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 1192
  • 4883
  • 22

Na stronie Orange jest taka informacja (screen).

Ogólnie z tego co piszą, zgody i limity można zdjąć za pomocą apki, strony www oraz SMS.

Screenshot_20250222-143830.png

• 15
  • 10
  • 1

@atlas_cudownapisał(-a)

Osobiście nie mam potrzeby korzystać z tego typu usług. Po prostu podejrzewam, że autor tematy dał kartę SIM np dziecku, które za pomocą SMS odblokowało zgody na obciążenia.

I dziecko ustawiło limit przez sms 1300 zł, hm bardzo ciekawe, już abstrahując że to nie dziecko, najpierw wyslal sms o odblokowanie a później sms limitem ciekawe. Ja tez nie korzystam z tego typu usług. 

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 1192
  • 4883
  • 22

@X_KrzysztofNie wiem, ale jak widać jest to chyba możliwe przez SMS.  Wcześniej załączyłem zrzut ekranu.

https://www.orange.pl/zobacz/plac-z-orange#contentComponent_3

• 15
  • 10
  • 1

Smsów nie było wysłanych na koncie nie ma żadnych smsów, osoba która korzysta nie usunęła żadnych smsów, zostanie złożona reklamacja 

• 15
  • 10
  • 1

Dziękuję wszystkim za pomoc 😀 😃pozdrawiam wszystkich jak otrzymam od Orange informacje szczegółowe podzielę się na forum

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14747
  • 60639
  • 748

@X_Krzysztof  jak widzisz nic się samo nie dzieje, co już pisaliśmy...