- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieautoryzowane odblokowanie usług
Nie telefon leży w domu, cały czas mam go pod kontrolą, natomiast właśnie się pytam jak zostały zdjęte blokady, skoro tylko mój telefon jest wymieniony w urządzeniach uprawnionych do korzystania aplikacji i strony MO nie ma żadnych innych urządzeń, dlatego czy istnieje sposób wyłączenia tych blokad w inny sposób niż przez MO. znam już sposób przez cesje, przy przygotowaniu oferty, natomiast żadnej cesji nie robiłem teraz, nie zmieniałem oferty dlatego pytam jak to możliwe !!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na stronie Orange jest taka informacja (screen).
Ogólnie z tego co piszą, zgody i limity można zdjąć za pomocą apki, strony www oraz SMS.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)Osobiście nie mam potrzeby korzystać z tego typu usług. Po prostu podejrzewam, że autor tematy dał kartę SIM np dziecku, które za pomocą SMS odblokowało zgody na obciążenia.
I dziecko ustawiło limit przez sms 1300 zł, hm bardzo ciekawe, już abstrahując że to nie dziecko, najpierw wyslal sms o odblokowanie a później sms limitem ciekawe. Ja tez nie korzystam z tego typu usług.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@X_KrzysztofNie wiem, ale jak widać jest to chyba możliwe przez SMS. Wcześniej załączyłem zrzut ekranu.
https://www.orange.pl/zobacz/plac-z-orange#contentComponent_3
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Smsów nie było wysłanych na koncie nie ma żadnych smsów, osoba która korzysta nie usunęła żadnych smsów, zostanie złożona reklamacja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję wszystkim za pomoc 😀 😃pozdrawiam wszystkich jak otrzymam od Orange informacje szczegółowe podzielę się na forum
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@X_Krzysztof jak widzisz nic się samo nie dzieje, co już pisaliśmy...
- « Poprzedni
- Następny »