Nie można wyświetlić tego widżeta.

Nie widzę wszystkich usług w NMO

Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

Witam ! Zmigrowałem ze starego MO na nowy MO; Niestety nowe konto MO widzi tylko mój telefon stacjonarny FanPack, i nie widzi moich trzech telefonów komórkowych, które widział stary program. Nie wiem, czy to migracja się nie udała???.Nie wiem co mam teraz zrobić, bo nie ma obcji dodania w tym koncie dodatkowych telefonów ( usług), Czy czekać aż programiści dopiszą dalszą część programu !!. Czy wszystko usunąć i zakładać konto od nowa ?. Proszę pilnie o informację.

5 ODPOW. 5

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6114
  • 109

Nowe i stare konto Mój Orange - porównanie

@wojciechlis2, w nowym Mój Orange powinieneś widzieć wszystkie usługi przypisane do Twojego numeru PESEL. Te usługi, których nie widzisz są zarejestrowane na Ciebie i Twój numer PESEL? Jeśli nie to nie zostały zmigrowane i możesz zalogować się do nich w "stary" sposób.

Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

Właśnie nie mogę się zalogować w stary sposób, bo logowałem się za pomocą loginu lub numerów komórkowych i tego samego hasła. Gdy już miałem dostęp do sterego konta, to z listy menu wybierałem sobie dowolną moją usłgę, a teraz po migracji mam tylko fan packa. Natomiast przy próbie logowania w stary sposób system przekierowuje mnie na nowy mailowy login, lub informuje,że nie ma takiego konta lub loginu ??.
Anonim

Nie dotyczy

@wojciechlis2, a czy masz możliwość dodać telefony przez aplikację MO? Tam jest opcja Dodaj.

Anonim

Nie dotyczy

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 37
  • 42
  • 1

Podstawowe pytanie, czy wszystkie usługi masz na tą samą osobę/firmę? Jeśli tak to automatycznie powinieneś widzieć swoje usługi. Jeśli część usług jest na Ciebie, a część na kogoś innego (mama, córka ..) to te usługi będą widoczne na koncie tej osoby. Spróbuj się zalogować do starego Mój Orange na jeden z numerów, których Ci brakuje w widoku.