Nie można wyświetlić tego widżeta.

Nie działa logowanie do konta gdzie płacę rachunki

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 38
  • 119
  • 0

Nie działa zalogowanie konto u profil o opłacenia z tej nie można zalogowanie coś dzieje chce dowiedzieć czy zostało atak czy co a skoro aplikacja działa mój orange a coś dzieje

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14453
  • 59385
  • 722

@jarulll17  zgłoś to na infolinii i czacie. Zweryfikują dane do logowania, sprawdza co potrzebne i podpowiedzą co zrobić. Może trzeba przeinstalować aplikację i założyć  od nowa...

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

14 ODPOW. 14

• 14453
  • 59385
  • 722

@jarulll17  zgłoś to na infolinii i czacie. Zweryfikują dane do logowania, sprawdza co potrzebne i podpowiedzą co zrobić. Może trzeba przeinstalować aplikację i założyć  od nowa...

• 38
  • 119
  • 0

Jak zalogowałem no widzę długo ładuje a aplikacja działa normalnie a coś dzieje strona coś nie działa czy awaria czy coś został ataków DDOS czy coś wirus czy zamieszało się czy co bo mnie nie mam informacją a u was czy działa we konto zalogowanie u orange  we stronie

• 14453
  • 59385
  • 722

@jarulll17  jeśli to apka, to jak pisałem info dostaniesz na infolinii. Jeśli to logowanie przez www to warto wyczyścić ciasteczka i ustawienia zapamiętane w przeglądarce 

• 38
  • 119
  • 0

już działa po zmian haseł i działa

• 14453
  • 59385
  • 722

@jarulll17 w jaki sposób zmieniłeś hasło? 

• 38
  • 119
  • 0

Bo było ostanio ok a potem po zmian haseł a póżniej znowu tak samo nie wiem dlaczego chyba że to hacker ma dostęp u orange we servera nie jestem pewnien

• 14453
  • 59385
  • 722

@jarulll17  ostatnio były jakieś problemy z hasłami do aplikacji, dlatego sugerowałem kontakt z infolinią. Tam zweryfikują wszystko 

• 38
  • 119
  • 0

Dzięki info i też problem o ktoś kupują jakość sprzętem powinno taki sam bez opóżnienia i regulanie u "mój orange" i stronie zalogowanie konto bo mają jeszcze wadliwe z tej konto i powinno dodawać specjalnej ochroną antywirusem i nie wiem czy one mają odział IT kupione planie o https://www.virustotal.com bo ten mam zarazione pod mojej konto u orange formu https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiQzL3vi67_A... i ten słowem wyszedłem do firmą sprawdziłem i twierdziłem zostałem za zawirusowane https://www.virustotal.com/gui/url/75eb53e15848259c76a8b69ac05b13f5921021a53a6eb33a52aea1b6ac1f7172?...

" CMC Threat Intelligence" virus Malicious   i teraz pytanie czy już wiedziecie co tu chodziło czyja nie wiem bo nie mogłem tej znaleść rozwiązanie powinno już usunięte bez tej ma być pusty

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6638
  • 27255
  • 217

@jarulll17 

Zapewniam Cię, że Twoje obawy są bezpodstawne. Ten "wirus" to jest fałszywy alarm. Wszystko jest w porządku.

Orange ma jeden z najlepszych działów zajmujących się cyberbezpieczeństwem.

Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej odwiedź:

https://cert.orange.pl/cybertarcza