- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Laczenie kont w moj orange
Witam serdecznie,
Mam obecnie konto w Moj Orange z podpietymi numerami moich rodzicow, by moc ich wspierac - konto zarejestrowane jest na moj adres e-mail. Na wlasne konto z wlasnym numerem telefonu wejsc nie moge juz od parunastu miesiecy z uwagi na fakt, iz jest ono wciaz na starej wersji portalu moj orange - kazdorazowe wejscie powodu wyswietlenie bannera o migracji do nowej wersji platfromy. Chcac przejsc dalej dostaje kod smsowy ktory potwierdzam, tylko po to aby system zaraz powiadomil mnie ze moj email juz jest w uzyciu...
Oczywiscie ze jest...
Piekna instrukcja mowi o tym:
Aczkolwiek na jedynym koncie na ktorym cokolwiek moge robic, nie ma bynajmniej zadnego przycisku ani opcji do zarzadzania innymi kontami (nie mowiac juz o dodaniu).
Infolinie Orange rzecz jasna nastawione sa na sprzedaz....marketing....nikt nie ma na uwadze dedykowanej linii poswieconej problemom z platforma. Z tad tez przyszlo mi do glowy aby napisac tutaj, byc moze ktos juz spotkal sie ze sciana w postaci srodowiska Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziekuje bardzo za odpowiedz, teraz juz wiem przynajmniej ze nie obejde tego:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czekamy na obiecane zmiany i możliwość zarządzania różnymi kontami na Mój Orange.