- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W aplikacji mój Orange pojawiło się takie powiadomienie
Jak je oceniacie?
Mnie w pierwszej chwili podniosło ciśnienie. Oceniam tytuł jako zbyt mocny, niemal drastyczny. Wystarczyłby prosty znak zapytania na końcu, by złagodzić przekaz. Zgadzacie się czy przesadzam?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie tak samo u mnie @ŁysaKaszankaINC . Powiadomienia i zgody wycofane u zarania apki MO.
Orędownikom tej kampanii przypominam, że bynajmniej nie chodzi w niej o zastrzeżenie PESELu w bazie rządowej. Chodzi wyłącznie za zapłacenie Orange za pośrednictwo w wykupieniu kompletnie zbędnej uslugi w BIK.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ktoś mógł sprawdzać twoje dane Mój Orange
@ŁysaKaszankaINC teraz jest taki trend na mocne tytuły. Oni po prostu reklamują zabezpieczenie peselu. Przy zwykłym "zabezpiecz swój pesel'', najpewniej mało kto by na to zwrócił uwagę. Ot taki chwyt reklamowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC jeżeli reklama przestraszy, jest mocne wrażenie, to na pewno usługa, produkt znajdzie nabywcę. To tak samo jak z pastą do zębów. Kiedyś mocno reklamowali, aby zęby nie wypadły używaj konkretnej pasty do zębów. Klient przestraszony, szybciej zakupi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie przesadzasz. Uważam te agresywne kampanie reklamowe za niegodziwe. Ktoś powinien za nie pójść siedzieć.😠
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A mi się wydaje, że lepiej kogoś przestraszyć a nawet groźbą zmusić do zastrzeżenia PESEL"u w mObywatel, niż ktoś ktoś miałby stracić naprawdę swoje pieniądze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)A mi się wydaje, że lepiej kogoś przestraszyć a nawet groźbą zmusić do zastrzeżenia PESEL"u w mObywatel, niż ktoś ktoś miałby stracić naprawdę swoje pieniądze.
No bez jaj, i Orange jest od straszenia?!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No jeżeli clickbyte od Orange cię straszy to aż się boje pomyśleć, co będzie jeżeli dojdzie do rzeczywistego wyłudzenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja się nie boję tylko od straszenia/namawiania to może być Państwo ewentualnie banki a nie operator komunikacyjny...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie tak samo u mnie @ŁysaKaszankaINC . Powiadomienia i zgody wycofane u zarania apki MO.
Orędownikom tej kampanii przypominam, że bynajmniej nie chodzi w niej o zastrzeżenie PESELu w bazie rządowej. Chodzi wyłącznie za zapłacenie Orange za pośrednictwo w wykupieniu kompletnie zbędnej uslugi w BIK.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »