ad. 1. Nie. Konkurs dotyczy aplikacji mobilnej Orange a światłowód ani neostrada są stacjonarne
ad. 2. Niezarejestrowany czyli na kartę - nie ma już "niezarejestrowanych"
ok już doczytałem.
a nie ma niezarejestrowanych dlaczego? jakiś starszy numer Orange już nie działa jeżeli nie został zarejestrowany?
Siła wyższa...
Ustawowo każdy telefon na kartę musi mieć imiennie właściciela.
Wszystkie "bezpańskie" po prostu przestają działać...
Uno momento, @Jozefg, @redmad, niezarejestrowane numery przestaną działać dopiero w przyszłym roku, ale to nie jest związane z konkursem.
W konkursie może wziąć udział niezarejestrowany jeszcze numer, ale pod warunkiem, że działał przed rozpoczęciem konkursu, czyli przed 5 września. Chodzi o to, abyście mieli równe szanse - aby nikt nie kupował kart i nie zakładał konta tylko po to, aby wziąć udział w konkursie.
Zatem, @redmad, jeśli oprócz hiperszybkiego Orange Światłowodu masz jeszcze numer na kartę, nawet niezarejestrowany, z którego korzystasz dłużej niż od 5 września to dodawaj zgłoszenia :-)
@Jozefg przecież pierwszy etap kończy się jutro... myślę, że zgłoszenia dokonane 18 września też będą uwzględnione.
Czyli moje wypociny na nic![]()
@Tomq, dlaczego "na nic"?
@Artur kiedy mogą pojawić się wyniki pierwszej tury? Czy dobrze zakładam, że na stronie, dopiero po "potwierdzeniu danych" przez osoby wybrane przez komisję?
@Artur zajrzałem jeszcze raz do regulaminu, to apropos pytania @redmad - czy użytkownik internetu światłowodowego może wziąć udział w konkursie, cytuję regulamin "są klientami Orange tj.
@Misiek62, internet CDMA to niestety nie Orange Światłowód... Kiedyś mieliśmy ofertę internetu mobilnego korzystającego z technologii CDMA, nazywał się Orange Freedom Pro. Co prawda nie ma go już w ofercie, ale są jeszcze osoby, które z niego korzystają i one mogą wziąć udział. Bardzo chcielibyśmy, aby konkurs był także dla Światłowodu, ale pewne techniczne zależności w aplikacji nie pozwoliły zrobić konkursu na takich zasadach dla ofert stacjonarnych :/
Co do terminów podania wyników to są na początku tego tematu, o tu :-) No i tak bardziej szczegółowo, to wyniki są podawane na stronie bardziej dla formalności. Wcześniej komisja konkursowa tworzy subiektywny ranking haseł i kontaktuje się z osobą, która jest na pierwszym miejscu. Jeśli z jakichś przyczyn, mimo usilnych starań nie uda się skontaktować z tą osobą to wtedy nagroda dla niej przepada, a komisja dzwoni do drugiej osoby z listy, zatem użytkownicy powinni odbierać telefony
)