- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Komentarze do artykułu: Połączenie z doradcą przez aplikację Mój Orange
Co za firma która każe płacić za kontakt z biurem obsługi, mimo że jestem już parę lat Z ORANGE to może trzeba zmienić firmę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Koszt połączenia z doradcą poprzez aplikację jest obecnie taki sam jak bez aplikacji.
Ciężko będzie znaleźć operatora gdzie połączenie jest darmowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Lepsze jest wrogiem dobrego.
Wprowadzają więc zmiany co by się człowiek nie przyzwyczaił bo to nudne i nie modne trzymać się standardu.
Mówią że przecież jest/było napisane i nikt tego nie czyta. Tak. Było, że połączenie płatne zgodnie taryfą (czy jakoś tak) ale... Miesiąc temu dzwoniłem i było darmo a teraz mam bez limitu więc jak miałbym sobie to przeliczyć, jak wkalkulować. Zresztą nie działa mi coś czy mam problem z fakturą więc dzwonię w nerwach, a tu taki zonk.
To w mojej historii (od czsów Idei) chyba trzeci raz jak mnie tak zrobili i można się pocieszać że to parę złotych a inni u konkurencji mają gorzej. Ale chodzi o zasady i tę wisienkę na torcie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W salonie czekamy godzinami w kolejce, Pracownik trzyma się procedur i swojej myszki, zamulonego internetu,
W naszej sprawie konsultuje się z głuchą infolinią albo szuka pomocy na zapleczu.
Na płatną infolinię dzwonimy z powodu błędów i nieudolności operatora.
Tam pseudo doradcy przełączają nas do jeszcze bardziej tępych konsultantów i generują do czerwoności nasze telefoniczne rachunki i nerwy.
Ostatnio informatycy Orange udostępnili (apke) nowatorski, innowacyjny darmowy czat do złudzenia przypominający stare poczciwe GG
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć! Dodam do mojego tematu małe info -złożyłem reklamację przez magiczny czat i moją reklamację uznano już następnego dnia i nie musiałem płacić za połączenie! 😀
Czat to porażka! Dzisiaj załatwienie ustawienia poprawnej lokalizacji mojej Strefy domowej zajęło jakieś 20 min -z ulicy prawie w szczerym polu jakieś 3 km od routera super działający system przeniósł mnie o jakieś 200 m do McDonald's bo pewnie tam namiętnie 24h na dobę korzystam z internetu! MAASSAKRA!
Jutro też napiszę jak znajdę co najmniej 20 min może zyskać następne 200- 300 m! 😀
Pozdrawiam
Ps. Skladajcie reklamacje 😀😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Areckin1: sprawdz w google maps współrzedne geograficzne i je podaj doradcy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa wersja apki Mój Orange - 4.1.x (Android, iOS)
► Wątek został tutaj przeniesiony z tematu Nowa wersja apki Mój Orange - 4.1.x (Android, iOS), ponieważ odnosi się głównie do kwestii poruszanych w artykule Połączenie z doradcą przez aplikację Mój Orange - Moderator Wiktor ◄
@Rafał napisał:
W Sklepie Play dla Androida została udostępniona nowa wersja aplikacji mobilnej Mój Orange.
Zmiany:
- Od tej wersji połączenie z doradcą z aplikacji jest płatne tak jak zwykłe połączenie z BOK. Nadal połączenie z aplikacji jest wygodniejsze, ponieważ nie trzeba przechodzić przez automatyczne menu IVR i znać numerów do Biura Obsługi.
- Możliwość usuwania i przestawiania kafelków na stronie głównej.
- Ułatwione przelewanie środków ze Skarbonki w ofertach na kartę.
- Skróty do doładowań na stronie głównej.
- Dodaliśmy nowy ekran „Uprawnienia”, powalający zarządzać uprawnieniami dostępu do różnych funkcji.
- Nowy wygląd ofert.
- Ekran Usługi ma nowy sposób filtrowania oraz prezentuje status usługi bez wchodzenia w jej szczegóły.
- Możliwość opłacenia online faktur za usługi stacjonarne.
- Poprawiona prezentacja daty końca umowy z zakładce Twoje konto.
- Poprawki drobnych błędów.
- Ta wersja wymaga Androida co najmniej 4.3, użytkownicy starszych Androidów nie otrzymają info o aktualizacji.
Edit: 10 sty wyszła również wersja 4.1 dla iOS-a. Zmiany jw.
Powyższe zmiany dla Windows 10 Mobile zostaną udostępnione niebawem.
Edit2: 1 lut została udostępniona nowa wersja apki (4.1.1) na Androida poprawiająca kilka rzeczy:
- działanie w trybie oszczędzania baterii
- drobne błędy
Edit3: 6 lut została udostępniona nowa wersja apki (4.1.2) na Androida poprawiająca kilka rzeczy:
- wprowadzanie kodu abonenckiego
- drobne niedociągnięcia
Zachęcamy do aktualizacji i dzielenia się wrażeniami.
Cześć!
Aplikacja "Mój Orange " też była wygodniejsza , jak była BEZPŁATNA ( też szybko łączyłem się z konsultantem BOK, też nie musiałem pamiętać numeru dzwoniąc do BOK) to nie pisz bajek że teraz jest lepiej.Lepiej już było!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tu chodzi chyba o połączenia z aplikacji, od pewnego czasu są płatne @Piotrekk85 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś