- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak wyłączyć powiadomienie sms o nieodebranym połączeniu w Mój Orange.
Jak to nie ma @Anonim jak też jest w starym Orange owa blokada Witaj po długiej przerwie 🙂 aczkolwiek prawdopodobnie będzie następna taka przerwa 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka witaj A już myślałem że szukałaś w biurach turystycznych San Escobar-u(a) i rozczarowana...załamka Cię dopadła.
Widzisz, jak to dobrze, że masz starą wersję MO? Ja mam odcięty dostęp, więc piszę sobie na luziku to, co widzę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobre @Anonim 🙂 jeszcze tego brakowało w naszej polskiej Afryce cobym sobie wycieczki szukała na bezchmurnym, słonecznym niebie grrrrrrrrrr 😞 Toż ja rympsłam dwa tygodnie temu, i myślałam że już nie wstanę bez podnośnika ;( - to było coś w rodzaju ha, ha, ha nie powiem tu 🙂 Fakt, załamka mnie dopadła okrutnie 😞
A stary Mój Orange będzie zemną do końca - tak się ze sobą zżyliśmy i polubiliśmy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka , to tak na wszelki wypadek nie wyłączaj powiadomień, co byś alerty RCB o upałach wykorzystała na wygrzewanie "rympśniętych" kości i ścięgien. Życzę Ci coś na wzór i podobieństwo wyliniałego kota (od wygrzewania na słońcu) Działa, jak lampa solarna na pisklęta drobiowe
- « Poprzedni
- Następny »