- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak sie zalogować do Multiboxa Orange
Jak sie zalogować do Multiboxa Orange bo mi wyswietla :0 wyników. Pomoze ktos??
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kris68 oczywiście zakładam, że masz aktywowaną tę usługę dla jakiejś usługi od Orange. Jeśli nie, to trzeba "założyć".
Na dole strony Nasz Orange masz zbiór różnych skrótów - w czarnym obszarze - tam też jest MultiBox - gdy to klikniesz powinna otworzyć strona logowania do Twoich usług.
Update. Jeśli ten wyżej wklejony skrót nie zadziała, to zobacz może ten adres strony do logowania: https://www.orange.pl/zalogowanie.phtml?redirect=true
Update 2.
Ja mając konto w Nowym Mój Orange spotykam też taki ekran, przy logowaniu "starymi danymi" do konta w Mój Orange: wtedy trzeba kliknąć Multibox i przeniesie tam gdzie trzeba.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62napisał(-a)
Update 2.
Ja mając konto w Nowym Mój Orange spotykam też taki ekran, przy logowaniu "starymi danymi" do konta w Mój Orange: wtedy trzeba kliknąć Multibox i przeniesie tam gdzie trzeba.
Korzystam z podanej wyżej opcji.
Trzeba tylko pamiętać o wyczyszczeniu takiego logowania do multiboxa jak chce się następnie zalogować na stronie do nowego MO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciekawy poradnik jest też w Omnibook-u Orange. Tam w pkt. 4 jest odpowiedź dotycząca logowania do MultiBoxa, także z linkiem do odpowiedniej strony.
Update, ja logowanie na konto z pakietem usług MultiBox miałem powiązane z numerem telefonu i tak nadal mogę się logować. Natomiast Nowe Mój Orange - dla pełnego dostępu - wymaga logowania przez podanie adresu e-mail i hasła.