- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet problem
zasilił konto kwotą 30 zł. następnie aktywowałem pakiet 30 gigabajtów na 30 dni. pieniądze zostały wypłacone, ale nie ma internetu. nie ma gigabajtów ani w aplikacji my orenge, ani na osobistym koncie serwisu. proszę o 30 gigabajtów w Polsce i 3 gigabajty w roamingu UE.
Wypróbowałem też kod * 101 * 01 # nie pisze żadnej odpowiedzi. Nie mogę skontaktować się z pomocą techniczną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet problem
@ThomasD jaki masz stan konta Mój Orange, bo może z tych 30zl poszły środki na rozmowy czy dane mobilne,pakiet 30GB wtedy się nie włączy, bez aktywnego pakietu GB, pieniądze na koncie MO szybko się tracą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet problem
Jestem z Ukrainy. i używam pomarańczy raz na dwa miesiące. w tym roku wjechałem do kraju. Uzupełniłem konto na granicy. i natychmiast nacisnął jednorazową aktywację 30 GB za pośrednictwem aplikacji. Internet był nadal z vodaphone Ukraina. potem czekał długo. Dostałem tylko 20 dodatkowych gigabajtów i główne 30, a co najważniejsze 3 GB w Europie. Jadę ciężarówką do Hiszpanii .. potrzebuję połączenia. A dostałem na wakacje, że wsparcie Orange nie działa. na koncie teraz 0 zł .. 20 bonusowych GB i tyle. od nich teraz szukam rozwiązania problemu. Dziękuję Ci
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet problem
wszystko działało dobrze w tym roku. ale w tym roku pojechałem pierwszy raz i od razu problemy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet problem
Zauważyłem, że w dni wolne pakiety aktywują się czasem nawet do kilku godzin.
Wyślij MAJOWKA na darmowy nr 364, dostaniesz 5GB, rozmowy i smsy no limit na 5 dni. Może ten pakiet szybciej się aktywuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet problem
Dziękuję bardzo. tak dodano 5 GB. i 590 MB w roamingu. ale wciąż brakuje 30 zł i 30 gigabajtów. To prawdopodobnie błąd orendzha. jak zwrócić pieniądze lub Internet, aby wpadły na konto
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet problem
@ThomasD zaktualizuj apkę Mój Orange. Czasami po aktualizacji dane wyświetlane są poprawnie. Kod *101*01# poda tylko stan GB z doładowania. Z pakiety nie podaje ile jest GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2