Nie można wyświetlić tego widżeta.

Halo Granie - własny utwór. Problem z logowanie się do profilu

Poziom 17, Badacz Przestworzy
  • 22
  • 76
  • 0

Ok mam podać mój numer i hasło którym loguje się do nowego mój orange tak ?

Zespół Nasz Orange
  • 8
  • 167
  • 0

Jeśli zrobiłeś na infolinii zgłoszenie techniczne na problem z logowaniem, to bardzo dobrze. Poczekajmy na odpowiedź.

Najwidoczniej jest jakiś problem z Twoim kontem, ale niekoniecznie 😉 Trzeba to zweryfikować. 

Halo Granie jest osobną platformą opartą na innej zasadzie logowania niż Mój Orange, dlatego nie zalogujesz się do Halo Granie danymi z Mój Orange i odwrotnie. 

Trzymam kciuki, że będzie OK i w końcu uda Ci się zalogować 😊

Zespół Nasz Orange
  • 8
  • 167
  • 0

@Roberto971 napisał(-a)

Ok mam podać mój numer i hasło którym loguje się do nowego mój orange tak ?

Nie. Na forum nie podajemy takich danych. 

• 22
  • 76
  • 0

Przepraszam źle to sformułowałem miałem na myśli żeby podać dane logowania w innej przeglądarce logując sie jak do nowego mój orange. Spróbowałem i nic logując się danymi do nowego mój orange jest komunkiat "nie ma konta do podanego numer" klikam przypomnij hasło wpisuje tam email/numer telefonu i komunikat "nie ma konta dla podanego numeru/loginu" a kiedy klikam zarejestruj konto i wpisuje mój numer to wyskakuje komunikat "dla danego numeru jest już stworzone konto mój Orange"

• 22
  • 76
  • 0

20250110_171136.jpg

20250110_171208.jpg

20250110_171225.jpg

20250110_171249.jpg

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6791
  • 27822
  • 222

@Roberto971 

Ale my ci wierzymy, systemy logowania czasem dziwne rzeczy wyprawiają. Tylko tu nic nie poradzimy, musisz zgłaszać to przez BOK do skutku. W końcu trafisz na kompetentną osobę.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1898
  • 8316
  • 70

Tak jak pisze @j131, my możemy jedynie nakierować Cię jak to zrobić z poziomu interfejsu graficznego. Tutaj doszliśmy do ściany już i potrzebny jest super user (support Orange) który zrobi modyfikację np. na bazie danych. 

• 22
  • 76
  • 0

Dzień dobry wracam z rozwiązaniem zgłoszenia.

Dziś rozmawiałem z kompetentnym konsultantem z działu technicznego który powiedział mi że kontaktowali się z opiekunem usługi halo granie i niestety ale już nigdy nie ustawię własnego utworu i nie zaloguje się na konto halo granie ponieważ od 2020 roku operator wyłączył tą opcje na zawsze osoby które miały włączoną usługe do 2020 roku mogą korzystać z konta halo granie ale nowi użytkownicy mogą zmieniać utwór tylko przez sms. Szkoda bo lubię korzystać z tej usługi no ale fajne rzeczy szybko sie kończą 😕

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32831
  • 39165
  • 1392

To ja zaproponuję alternatywne rozwiązanie. Wymaga włączenia usługi Multibox, ale nie generuje to w podstawowej wersji dodatkowych opłat.

Proszę skorzystaj ze strony (najlepiej w trybie incognito)
https://www.orange.pl/ - na dole jest link Multibox 

Jeśli gdzieś przekierowuje do Mój Orange - to trzeba zmienic przeglądarkę lub upewnić się, że nie ma wcześniejszych plików cookie

Dane dane pasują do halogranie

nad oknem logowania musi być Logowanie do Multiboxa

Spróbuj najpierw użyć opcji przypomnij hasło wpisując numer komórki
https://www.orange.pl/password_recovery.phtml

Jeśli nie ma konta, to skorzystaj z opcji założenia nowego konta przez opcję Logowanie do multiboxa https://www.orange.pl/rejestracja.phtml?mode=both

• 22
  • 76
  • 0

Próbowałem zalogować sie tym linkiem który podales z 3 przeglądarek i logując sie numerem telefonu każda przeglądarka w trybie incognito przekierowuje mnie do mój orange aby zalogować emailem. Naciskając przypomnij hasło wpisując numer - brak konta na tym numerze.

Opcja zarejestruj konto - po wypełnieniu jestem klientem orange wpisując numer wyskakuje komunikat błąd rejestracji.

Pobierałem nowe przeglądarki.

A zapytam jeszcze jak włączyć multibox ?