- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Halo Granie - własny utwór. Problem z logowanie się do profilu
Dzień dobry, korzystam z usługi Halo Granie bez limitu od jakiegoś czasu i na stronie Halo Granie przez bardzo długi czas nie ma nowych utworów a jak są to jakieś nudne. Postanowiłem, że skorzystam z własnego utworu i tutaj zaczynają się schody, bo nie mogę w ogóle zalogować się na moje konto Halo Granie. Mój numer jest dołączony do abonamentu mojego taty (Orange Love) + dodatkowy numer no i na stronę Orange.pl normalnie loguję się jego loginem i hasłem ale jak już wybieram Halo Granie wywala mnie z konta i po zalogowaniu się na tej stronie wyświetla się komunikat "Błąd autoryzacji" albo "zaloguj się na swoje stare konto" tak jakby Halo Granie było na jakiejś innej platformie do którego już nie da się zarejestrować konta. Jakieś pomysły jak to naprawić ?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Roberto971 zgłoś to na infolinii. To specyficzna usługa i może wymagać osobnego logowania. Logujesz się przez apke czy stronę www?
Z tego co wiem odbywa się to przez www.halogranie.orange.pl
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Loguję się przez stronę, bo apki już nie ma usunęli. Właśnie na infolinii nie wiedzą o co chodzi, konsultant kiedyś napisał mi na czacie, że nie zaloguje się, bo tylko użytkownicy ze starym kontem mają dostęp do konta Halo Granie, ale nie bardzo rozumiem o co z tym chodzi mój ojciec już ma ponad 10 lat u nich usługi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powinno wystarczyć logowanie danymi do Mój Orange. Zaloguj się w incognito przeglądarki (tryb prywatny).
Taki błąd jest na obydwu numerach?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Roberto971 może to kwestia danych zapamiętanych przez przeglądarkę? Wyczyść historię i ciasteczka w przeglądarce
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spróbowałem trybem incognito i ten sam komunikat "użyj poprzedniego loginu" komunikat pojawia się pod miejcem tam gdzie wpisuje się email/login. Oczywiście podaje dane do Mój orange, bo wcześniej nie było żadnego innego loginu od 10 lat ojciec loguje się na stronę Orange tymi danymi. Co do drugiego numeru komunikat jest ten sam ale myślę, że tam nie wpuściło by na konto Halo Granie ponieważ usługa jest włączona tylko na moim numerze. Wyczyściłem dane przeglądarki nic nie pomogło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podobny problem był poruszany w wątkach:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli krótko mówiąc nie wejdę już nigdy na konto Halo Granie? Bo na infolinii też nie potrafią pomóc twierdzą że mogę zmieniać utwory przez sms ale mi zależy na wlasnym utowrze i ogólnie na zarządzaniu ustawieniami halo granie wiem że kiedyś można było ustawiać kilka utworów dla jednej grupy itp.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A zamiast logowania numerem telefonu spróbuj zalogować się adresem email powiązanym z Mój Orange.
Dodakowo możesz na infolini poprosić żeby trafiło to do działu technicznego który supportuje tę usługę. Pierwsza linia na tego typu problem może nie być wystarczająca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@toleknapisał(-a)A zamiast logowania numerem telefonu spróbuj zalogować się adresem email powiązanym z Mój Orange.
Dodakowo możesz na infolini poprosić żeby trafiło to do działu technicznego który supportuje tę usługę. Pierwsza linia na tego typu problem może nie być wystarczająca.
Próbowałem mailem i jest komuniakt "użyj poprzedniego loginu" co najlepsze jak próbuję przez nr tel to wyświetla się "nie ma takiego konta" a jak próbuję założyć nowe konto na ten numer to wyświetla się "błąd rejestracji" Spróbuję stworzyć zgłoszenie z prośbą żeby trafiło to do techników odpowiedzialnych za tą usługę. Dziękuję 😉