- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dotychczas wpisywane hasło nie puściło mnie do aplikacji
@Misiek62, też mam zacięcie, jak się wkręcę A że mnie wkręcasz, to odpowiem dyplomatycznie. Korzystam bez przypomnienia hasła na dwa gwizdki. Jednym (hasłem) do forum, a drugim do nowego. O starym nie wspominam, bo jeszcze mam Aplikacja, to temat na magisterkę...u mnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktornapisał(-a)
@Misiek62napisał:(...)
Odpowiadając na pytanie czy pojawiają mnie się komunikaty o błędach (symptomy) zgłoszone przez @Anonim - odpowiadam, w dzisiejszych próbach działania appki, nie doświadczyłem takich problemów.
(...)@Misiek62, dzięki wielkie za sprawdzenie teeeeeego wszystkiego :)
Przy logowaniu "na drugą komórkę" widzę tylko (albo aż) konta dla obu usług mobilnych - stacjonarnych zero.To tak samo jest u @Anonim 🙂
@Wiktor, mam nadzieję, że myślimy o tym samym, czyli "Przy logowaniu "na drugą komórkę" widzę tylko (albo aż) konta dla obu usług mobilnych - stacjonarnych zero."
Objawy jednak są, bo pisałem, że raz, logując się na komórkowy, były wszystkie usługi, a zdecydowanie częściej tylko mobilne. Cały czas podejrzewam wadliwe działanie albo scroola, albo francy z Planu Komórkowego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszcze jeden test (chyba ostatni ).
Zaloguj się do apki tym drugim nr. (Orange Love Telefon komórkowy). Zobaczymy czy będzie to hulać tak jak u Miśka :).
[edit]: konto z pierwszym nr. (Plan komórkowy) u Ciebie na apce działa poprawnie :), tzn. powinny się wtedy podstawiać tylko usługi mobilne - i tak właśnie jest.
"wadliwe działanie scroola" - nie rozumiem tego :(. I może na razie nie wracajmy do "scroola".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cierpliwości.
@Wiktor, pochwała najpierw Za wstawienie nakładki/cienia/ na tekst zgód w porze dziennej.
Logowanie komórką z OL-błąd hasła, chociaż nie powinno. Przypomnienie i wskoczyły tylko mobilne, ale nie byłbym sobą, więc poklikałem na inną usługę i wszystkie usługi są. Zero błędów po kilku przeładowaniach usług.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktor, ogłaszam wszem i wobec, że logowanie komórką z OL odbyło się przed momentem bez problemów. Widzę wszystkie usługi mobilne i związane z neo w ramach pakietu OL. Tylko nie popsujcie czegoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
:)
- « Poprzedni
- Następny »