- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego nie trafiam w aplikacji Mój Orange na czat obsługowy, tylko sprzedażowy?
Co to jest "inny czat"?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego nie trafiam w aplikacji Mój Orange na czat obsługowy, tylko sprzedażowy?
Cześć @jan1
Czy poprzez zalogowanie się do Mój Orange poprzez stronę https://www.orange.pl/twojekonto/zaloguj masz dostępny czat obsługowy?
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 "inny czat" - To czat sprzedaży, taki otrzymałem komunikat na czacie usługowym w aplikacji MO.
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1napisał(-a)@j131 "inny czat" - To czat sprzedaży, taki otrzymałem komunikat na czacie usługowym w aplikacji MO.
Pozdrawiam.
To chyba jakiś bełkot tej patoaplikacji, nie ma o co kruszyć kopii. Można bez problemu zalogować się do czatu z poziomu MO. Na etapie logowania do czatu nie ma żadnych przesłanek do twierdzenia że są jakieś różne "czaty".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć
Tak mam czat usługowy, przed chwilą sprawdziłem logując się przez stronę, którą podałeś, natomiast w aplikacji MO nadal występuje czat sprzedażowy.
Zastanawiajace jest to że nie wszystko co jest na moim koncie w internecie , pokrywa się z moim kontem w aplikacji MO , ale to już jest inny temat.
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1to może jest jakiś błąd systemowy w aplikacji Mój Orange skoro jest taki sam przypadek u @darusia84 . Czy przypadkiem nie mieliście aktualizacji aplikacji Mój Orange bo na stronie Google Play widzę że była aktualizacja aplikacji i są pewne problemy z nią. Zerknijcie do tego linka https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.orange.mojeorange&hl=pl&gl=US
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 ja sobie tego problemu i tematu nie wymyśliłem , nadal za każdym razem mam ten sam komunikat , który @darusia84
napisał-a w swoim poście .(może nie przeczytałeś tej treści) To nie jest żaden bełkot ,to są fakty poparte planszą z komunikatem przez konsultanta Orange na czacie.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie nie ma tego problemu, co prawda wkleiłem wycinek z tego czatu (jak wiecie regulamin forum całkowicie zabrania publikowania tego rodzaju, tu zrobili wyjątek aby pokazać że wszystko działa) lecz cały czat uwierzcie dotyczył obsługi, w moim przypadku chodziło o światłowód, po wstępnej konwersacji z Maxem zostałem połączony z konsultantem d/s obsługi.
Edyta:
U mnie nawet nie pojawiło się coś takiego co wrzuciła @darusia84 , po przełączeniu z Maxa od razu przywitał się Pan Tomasz C. z obsługi klienta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale przecież na tych obrazkach gołym okiem widać że zgłosił się pato-automat. Nie ma sensu poważnie traktować jego, nomen - omen, sztucznej inteligencji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tak pobrałem najnowszą aktualizacje
5.88.0.12459 już dawno , a problem wystąpił od dzisiaj.
To w jakim celu są kolejne aktualizacje , jak po nich występują nowe problemy.
Pozdrawiam.