- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego nie trafiam w aplikacji Mój Orange na czat obsługowy, tylko sprzedażowy?
@j131 z całym szacunkiem , to bardzo proszę o radę , jak mam zainicjować połączenie z czatem usługowym w aplikacji MO żebym połączył się z konsultantem na czacie , a nie jak sam piszesz z
pato-automatem .Do tej pory nie było żadnych problemów , i dlaczego przy próbie połaczenia mam cały czas , ten sam komunikat z planszą ?
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego nie trafiam w aplikacji Mój Orange na czat obsługowy, tylko sprzedażowy?
Nie wiem. Patoaplikacja MO jest znana ze swoich sprzedażowych raf. Jedynym sposobem ich ominięcia jest omijanie aplikacji MO szerokim łukiem. Na Twoim miejscu po prostu wszedłbym w czat z poziomu portalu MO, a nie aplikacji MO. Naturalnie w godzinach pracy BOK.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Natomiast ja śmiem nie zgodzić się z opinią "patoaplikacja", u mnie wszystko działa i dosłownie 5 minut temu po raz drugi sprawdziłem czat, znów zgłosił się Max i po podaniu że potrzebuję pomocy technicznej chciał przełączyć mnie do konsultanta z obsługi. Tak że u mnie brak komunikatów z działu sprzedaży i nie mam tych problemów co @jan1 i @darusia84 .
PS.
Dodałbym drugi zrzut ale nie mogę...regulamin, a wcześniej już dostałem pouczenie od moderacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 na koncie strony internetowej czat działa prawidłowo I wszystko można tam sprawdzić , to po co jest aplikacja MO , która zamiast informować wprowadza dezinformację, tak jest w przypadku z moimi tematami.
Pozdrawiam.
- « Poprzedni
- Następny »