- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego nie trafiam w aplikacji Mój Orange na czat obsługowy, tylko sprzedażowy?
Witam wszystkich.
Co się teraz porobiło z czatem w aplikacji MO , przy każdej próbie rozmowy włącza się konsultant sprzedaży że sklepu internetowego i nie może mi pomóc. A gdzie jest czat który był do tej pory obsługiwany.
Pozdrawiam.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego nie trafiam w aplikacji Mój Orange na czat obsługowy, tylko sprzedażowy?
@jan1 widać nastawili się na sprzedaż, nie na pomoc...😁😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 to już teraz nie będzie czatu obsługowego , gdzie można było konsultować się w różnych sprawach , tylko na siłę łączą z czatem
sprzedażowym , to jest chore , to już nie mam wyboru z jakiego czatu chcę skorzystać ! Może masz jakieś informacje z tym czatem .
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 moim wpisem chciałem tylko zażartować z całej tej sytuacji (świadczą o tym emotki na końcu). A tak już na poważnie, to może trzeba gdzieś zgłosić brak dostępu do obsługi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 ja również lubię żartować , ale jeżeli inni użytkownicy czatu obsługowego będą łączeni z czatem sprzedażowym , to już nie będzie śmieszne. Zgłaszać można wtedy jak ktoś poważnie potraktuje zgłoszenie, ja mam odmienne zdanie w innych sprawach zgłoszeń , nie rozwiązanych
do dzisiaj !
Dziękuję i pozdrawiam .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 to zrzut sprzed chwili z czatu zainicjowanego przez apkę MO
jak widać konsultant twierdzi że wszystkie działy czatu są czynne...
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej
U mnie nie udało się załatwić sprawy bo był Czat sprzedażowy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ja łącząc się z czatem dzisiaj , miałem dokładnie ten sam komunikat , a w poprzednich dniach nie było takich zdarzeń.
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
etam, sensacja. To nawet na czacie w banku, czyli instytucji poważniejszej, konsultant wkleja sążnistą ofertę kredyciku, czy innego "produktu".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pirenej tutaj nie chodzi o żadne sensacje , tylko o sprawne działanie czatu obsługowego z zgodnie z jego przeznaczeniem , w aplikacji MO , a jak będę zainteresowany innym tematem sprzedaży , to od tego jest inny czat i inny numer telefonu .
Pozdrawiam.
- « Poprzedni
- Następny »