- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej, kilka dni temu wzięłam telefon na raty bez abonamentu i pytanie brzmi czy mogę założyć konto w aplikacji „mój Orange” a jeśli tak to jak to zrobić bo trzeba podać numer usługi ale to chyba tyczy się tylko właśnie abonamentu. A drugie pytanie, gdzie dostanę pierwszy rachunek, na maila czy jak? Bo nie ukrywam w aplikacji byłoby mi łatwiej opłacać raty.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@meshy7 w aplikacji na pewno będzie plan ratalny urządzenia bez abonamentu. Niestety nigdy nie zakładałem konta Mój Orange bez numeru telefonu. Możesz poprosić na infolinii, na pewno konsultanci podpowiedzą, w razie potrzeby podeślą link do zakładania konta Mój Orange.
Co do faktury, to przy podpisaniu umowy od razu deklaruje się, czy faktura ma być w formie papierowej, czy elektronicznej, na e-mail. Też w tej sprawie pomoże konsultant, poda jaka jest forma faktury i ewentualnie przestawi na wersję elektroniczną wysyłaną na e-mail.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@meshy7 w aplikacji na pewno będzie plan ratalny urządzenia bez abonamentu. Niestety nigdy nie zakładałem konta Mój Orange bez numeru telefonu. Możesz poprosić na infolinii, na pewno konsultanci podpowiedzą, w razie potrzeby podeślą link do zakładania konta Mój Orange.
Co do faktury, to przy podpisaniu umowy od razu deklaruje się, czy faktura ma być w formie papierowej, czy elektronicznej, na e-mail. Też w tej sprawie pomoże konsultant, poda jaka jest forma faktury i ewentualnie przestawi na wersję elektroniczną wysyłaną na e-mail.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy mogę założyć konto Mój Orange jak mam telefon bez abonamentu na raty?
@meshy7 Zawsze możesz kupić https://www.orange.pl/view/kup-starter i na ten numer założyć konto. 5 zł za rok ważności konta a numer zapasowy może się zawsze przydać.