Czy mogę założyć konto Mój Orange jak mam telefon bez abonamentu na raty?

ROZWIĄZANE

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 8
  • 0

Hej, kilka dni temu wzięłam telefon na raty bez abonamentu i pytanie brzmi czy mogę założyć konto w aplikacji „mój Orange” a jeśli tak to jak to zrobić bo trzeba podać numer usługi ale to chyba tyczy się tylko właśnie abonamentu. A drugie pytanie, gdzie dostanę pierwszy rachunek, na maila czy jak? Bo nie ukrywam w aplikacji byłoby mi łatwiej opłacać raty.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

@meshy7 w aplikacji na pewno będzie plan ratalny urządzenia bez abonamentu. Niestety nigdy nie zakładałem konta Mój Orange bez numeru telefonu. Możesz poprosić na infolinii, na pewno konsultanci podpowiedzą, w razie potrzeby podeślą link do zakładania konta Mój Orange.

Co do faktury, to przy podpisaniu umowy od razu deklaruje się, czy faktura ma być w formie papierowej, czy elektronicznej, na e-mail. Też w tej sprawie pomoże konsultant, poda jaka jest forma faktury i ewentualnie przestawi na wersję elektroniczną wysyłaną na e-mail.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 ODPOW. 2

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

@meshy7 w aplikacji na pewno będzie plan ratalny urządzenia bez abonamentu. Niestety nigdy nie zakładałem konta Mój Orange bez numeru telefonu. Możesz poprosić na infolinii, na pewno konsultanci podpowiedzą, w razie potrzeby podeślą link do zakładania konta Mój Orange.

Co do faktury, to przy podpisaniu umowy od razu deklaruje się, czy faktura ma być w formie papierowej, czy elektronicznej, na e-mail. Też w tej sprawie pomoże konsultant, poda jaka jest forma faktury i ewentualnie przestawi na wersję elektroniczną wysyłaną na e-mail.

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2928
  • 13882
  • 129

@meshy7 Zawsze możesz kupić https://www.orange.pl/view/kup-starter i na ten numer założyć konto. 5 zł za rok ważności konta a numer zapasowy może się zawsze przydać.