Aplikacja działa na 3 telefonach chcąc dodac neostrade musze dodac nr...i hasło jaki numer id neostrady czy może jakiś inny i czy te same hasło
@leslawh, jeżeli Twoje numery w kartotece są, to po co wpisujesz Neostradę, komplikując sobie życie? Wystarczy że przewiniesz i podgląd będzie. W razie czego, masz bezpośredni dostęp do konta Mój Orange z zakładki forum u góry.
Dziękuję jutro sprubuje
Jeszcze dla pewności powtórzę.
Jeżeli korzystamy z Orange Love, to powinno wystarczyć zalogowanie się na nr komórkowy w planie Orange Love Telefon komórkowy. A więc warto wcześniej ustalić, który z nrów jest właśnie w tym planie
.
I wtedy nie powinno być potrzeby logowania na konta pozostałych nrów komórkowych czy usługi stacjonarnej.
Dziękuję bardzo wszystko śmiga jak trzeba pozdrawiam
Myślałem że wszystko ok ale cały czas wywala mi albo telefony albo neostrade ciągle musze na nowo się logować .Czyscilem dane kilka razy i ciągle to samo.
Aplikacja podpięta od stare Mój Orange, widać nie działa stabilnie, im więcej usług tym gorzej, ja mam tylko telefon i sporadycznie coś brużdzi @leslawh
@leslawhnapisał(-a)Myślałem że wszystko ok ale cały czas wywala mi albo telefony albo neostrade ciągle musze na nowo się logować .Czyscilem dane kilka razy i ciągle to samo.
@leslawh , poczytałem sobie od początku Twoje perypetie i jestem przekonany, że coś sobie namieszałeś. Dałeś rozwiązanie, śmigało i co? Mam wrażenie, że cały czas "czepiasz się" ID Neostrady, więc przypomnę, co Ci @Wiktor mówił, a z czym u mnie też były problemy.
W zakładce Uprawnienia z menu appki nadane wszystkie uprawnienia? Logujesz się numerem przypisanym do OL? Przechodzisz/przewijasz/ w dół, by zobaczyć pozostałe usługi i czy wogóle je widzisz? Jeżeli są, to tylko klikasz w usługę, czekasz na załadowanie się i jeżeli prosi o coś (PIN, kod abonencki), wpisujesz.
Bo 1 dzień smigało i myślałem że jest ok.Nie chciałem wam zawracać glowy.ID nie używam ,robie jak mi kazaliscie.nr Tel. OL i hasło .raz odczytam wszystko telefony i neostrade ale drugi raz chcę to powtórzyć to musze się na nowo logowac bo zostają albo telefony( mam 3) albo neostrada.zaloguje się na ten główny nr Ol odczytam wszystko i następnym razem juz ups cos poszlo nie tak i tak w kółko
A u mnie pokazują się podwójnie niektóre pozycje - pisałam o tym na tym Forum niedawno, @leslawh .
I co zrobisz?
Nic - taka już jest ta nasza apeczka...
Jedynie czekać na nową jej wersję pozostaje...
Ela