- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry,
Chciałem przedłużyć umowę na orange love, ale nie chciałem, by kurier przywoził umowę, tylko skorzystać z elektronicznej. Niestety gdy przechodzę do zakładki dane dostawy i płatności, nie ma innej opcji poza kurierem. Konsultanci na czacie byli tym zdziwieni, ale stwierdzili że tak czasami jest. Gdy zadałem pytanie - dlaczego - napisali szczerze, że nie wiedzą. O co chodzi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@cphelmut z tego co kojarzę, to elektronicznie można podpisać przedłużenie pakietu tylko z poziomu obslugi operatora ( infolinia, czat). Sam chyba nie możesz o tym zdecydować. Przy przedluzaniu on line, kurier. Zajrzyj do najbliższego salonu i się jeszcze podpytaj, bo może akurat Twoje konto u operatora ma takie wytyczne
Może zamawiasz dodatkowy sprzęt, czy wymienisz modem lub dekoder, to i tak kurier będzie konieczny
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@cphelmut z tego co kojarzę, to elektronicznie można podpisać przedłużenie pakietu tylko z poziomu obslugi operatora ( infolinia, czat). Sam chyba nie możesz o tym zdecydować. Przy przedluzaniu on line, kurier. Zajrzyj do najbliższego salonu i się jeszcze podpytaj, bo może akurat Twoje konto u operatora ma takie wytyczne
Może zamawiasz dodatkowy sprzęt, czy wymienisz modem lub dekoder, to i tak kurier będzie konieczny
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak opcji e-umowa przy konstruowaniu nowej umowy
Dziękuję za odpowiedź
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak opcji e-umowa przy konstruowaniu nowej umowy
@cphelmut przedłużałem pod koniec grudnia umowę na światełko przez apkę MO i była do wyboru opcja e-umowy, wybrałem ją i po chwili na maila dostałem dokumenty, a SMSem kod do ich otwarcia. Być może w momencie kiedy chciałeś przedłużyć był jakiś błąd 🤔