- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak dostępu do emaila
Witam.
Nie wiem o chodzi ale każdy mój nr jest zarejestrowany na emaila który nie należy do mnie i nie mogę się zalogować do konta mój orange
Mam kilka nr w Orange na kartę i każdy nr jest zarejestrowany na emaila z moimi inicjalami i jakiś ciąg cyfr.
Dla przykładu wczoraj zakupiłem nowy starter i po jakimś czasie już do nr który kupiłem jest przypisany taki email jak na załączonym screenshot w pliku pdf.
Tak jest ze wszystkimi nr zarejestrowanymi przeze mnie.
Zawsze na początku nazwy emaila są moje inicialy i jakiś ciąg cyfr
Co mogę z tym zrobić lub w jaki sposób mogę nr zarejestrowac na email który ja chcę?
To ze jest zarejestrowany na emaila nie mojego bez zadnej weryfikacji sms jest zgodne z prawem?
- Jak mogę dojść do osoby która rejestruje moje nr na nie moje emaile?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak dostępu do emaila
@Bartekpl skąd wiesz, że podany e-mail jest przypisany do danego numeru? Gdzie są podane takie informacje?
Żeby zalogować się na Mój Orange, trzeba założyć konto podając wybrany przez Ciebie adres e-mail. Po założeniu konta, logujesz się zarejestrowanym e-mailem i wszystkie usługi, które są na Ciebie zarejestrowane od razu są przypisane do konta. Każdy kolejny numer, który zarejestrujesz po kilku godzinach pojawi się na koncie Mój Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak dostępu do emaila
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak dostępu do emaila
@Bartekpl przypuszczam, że aplikacja/system przypisuje do kiedyś podanego ( może omyłkowo) adresu mailowego wszystko, co ma Twój peselu, nio czy którąś z danych osobowych. Zweryfikuj to z konsultantem na infolinii/czacie i zażądaj zmiany wpisu w systemie, jeśli będzie błędny.Nawet jeśli tak nie jest, to kontakt z konsultantem to wyjaśni i wyeliminuje jeden aspekt sprawy
Możesz sprawdzić to również w aplikacji Mój Orange