Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bieżące wykorzystanie nieaktualizowane

AlanWake
Poziom 4, Obserwator Przestworzy

Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego od jakiegos czasu bieżące wykorzystanie internetu nie pokazuje auktualnych wartości? Mam tak od ostatniej przerwy technicznej, która była bodajże w okresie wakacyjnym chyba. Apka mobilna też nie pokazuje rzeczywistych stanów. 

5 ODPOW. 5
Anonim
Nie dotyczy

AlanWake napisał(-a):

Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego od jakiegos czasu bieżące wykorzystanie internetu nie pokazuje auktualnych wartości? Mam tak od ostatniej przerwy technicznej, która była bodajże w okresie wakacyjnym chyba. Apka mobilna też nie pokazuje rzeczywistych stanów. 

BOK 510 100 100

Anonim
Nie dotyczy

A wyłącz i włącz ponownie swoje urządzenie i odczekaj kilkadziesiąt minut?? Może pomoże. Pozdrawiam.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

A jaki to rodzaj oferty?
Na kartę/abonament/mix?
Abonament głosowy czy internet mobilny?
na osobę prywatną czy na firmę?

Jarek
Poziom 34, Ekspert Galaktyczny

Wiadomość zawiera hiperłącze

Jeśli problem dotyczy aplikacji mobilnej:

1. Sprawdź, czy dane są niezaktualizowane także w serwisie internetowym.
    Jeśli w serwisie internetowym są aktualne, przejdź do kroku 2,
    Jeśli w serwisie internetowym też są nieaktualne, przejdź do kroku 5,
  2. Wyloguj się z aplikacji, i zaloguj za pomocą loginu i hasła do konta Mój Orange
  3. Jeśli dane nadal są nieaktualne, usuń dane podręczne aplikacji w ustawieniach, i włącz ją od nowa
  4. Jeśli dane nadal są nieaktulane, odinstaluj i ponownie zainstaluj aplikację.
  5. Jeśli dane nadal są nieaktualne, za pomocą serwisu Mój Orange - w zakładce Zgłoś sprawę - https://orange.pl/moj_orange/nowe_zgloszenie - opisz sprawę.
Highlighted
Anonim
Nie dotyczy

Wiadomość zawiera hiperłącze

Jarek napisał(-a):

Jeśli problem dotyczy aplikacji mobilnej:

1. Sprawdź, czy dane są niezaktualizowane także w serwisie internetowym.
    Jeśli w serwisie internetowym są aktualne, przejdź do kroku 2,
    Jeśli w serwisie internetowym też są nieaktualne, przejdź do kroku 5,
  2. Wyloguj się z aplikacji, i zaloguj za pomocą loginu i hasła do konta Mój Orange
  3. Jeśli dane nadal są nieaktualne, usuń dane podręczne aplikacji w ustawieniach, i włącz ją od nowa
  4. Jeśli dane nadal są nieaktulane, odinstaluj i ponownie zainstaluj aplikację.
  5. Jeśli dane nadal są nieaktualne, za pomocą serwisu Mój Orange - w zakładce Zgłoś sprawę - https://orange.pl/moj_orange/nowe_zgloszenie - opisz sprawę.

@Jarek Jest wieczny problem w Orange czy stronę www, czy Mój Orange. Ja staram się już trzy lata.