- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przed jakąś chwilką najpierw wyskoczył taki błąd-500 przy próbie logowania, a przedtem byłem już zalogowany i taki:
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chłopek z pięćsetką na umięśnionej klatce piersiowej 😉 jest - co tu dużo mówić - nie do pominięcia. On co jakiś czas będzie się pojawiał i znikał :D.
Natomiast drugi screen ukazujący awersję do literki ł zostanie przeze mnie zgłoszony .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy
@Anonim, wiem Niech widzą też drugą stronę medalu. Ja czasem też przez ułamek sekundy kogoś zobaczę, ale nie udało mi się wyczaić. Musiałbym cały czas kamerę mieć w pogotowiu. Mam ją w oku
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chłopek z pięćsetką na umięśnionej klatce piersiowej 😉 jest - co tu dużo mówić - nie do pominięcia. On co jakiś czas będzie się pojawiał i znikał :D.
Natomiast drugi screen ukazujący awersję do literki ł zostanie przeze mnie zgłoszony .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy
Wiktor napisał(-a):Chłopek z pięćsetką na umięśnionej klatce piersiowej 😉 jest - co tu dużo mówić - nie do pominięcia. On co jakiś czas będzie się pojawiał i znikał :D.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy
burebusek napisał:
to tak wygląda Piotrek? A co masz do ł?
Noo... Chyba raczej On nie był pierwowzorem tej postaci :P...
Odpowiem w Twoim stylu @Anonim: ł jest takie nasze, polskie :)... A tak na poważnie: "zapytajnikowane" w podpowiedziach (dla wyszukiwarki portalowej) znaki diakrytyczne dot. nie tylko literki ł, a - co ciekawe - jednocześnie nie występują we wszystkich wyrazach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś