Błąd w zakładce Pakiety i usługi

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 9
  • 34
  • 0

Czy też macie problem z wyświetlaniem danych w zakładce Pakiety i usługi. Cały czas pokazuje się błąd:

Wewnętrzny błąd komponentu

Zrzut ekranu 2026-09-03 141903.png

Dodatkowo w aplikacji cały czas pokazują się komunikaty że coś nie może się załadować i nie widzę w ogóle w niej pakietu mojej telewizji.

Screenshot_20260903_101107_Mj Orange.jpg

5 ODPOW. 5

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 4473
  • 22436
  • 104

U mnie apka działa. Od kiedy masz usługi Orange? Od dawna? Jeżeli tak to wcześniej wszystko było ok? Pamiętam, że jakiś czas temu też miałem podobny problem. Nic z tym nie zrobiłem i samo się naprawiło. 

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2621
  • 12372
  • 76

@locarnos1  wyczyść dane aplikacji MO.

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 9
  • 34
  • 0

Od 9 miesięcy. Wcześniej było ok. Apka była czyszczona ale jak widać sama strona internetowa ma problemy czyli chyba coś jest nie tak z moim kontem.

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2449
  • 9311
  • 97

Zawsze jak mam kłopoty to najpierw sprawdzam na stronie  w trybie prywatnym.

Mało prawdopodobne, ale moźliwe, że jak się sprawdza, to trafia się na zamulanie i przekroczenie czasu np. przez usługi zamulających internet w lokalnej sieci a innym razem coś zupełnie innego powoduje przekroczenie czasu.

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 4473
  • 22436
  • 104

@locarnos1napisał(-a)

Od 9 miesięcy. Wcześniej było ok. Apka była czyszczona ale jak widać sama strona internetowa ma problemy czyli chyba coś jest nie tak z moim kontem.

Prawdopodobnie tak. Niewiele można zrobić i chyba pozostaje kontakt z infolinią. Ewentualnie jeszcze bym sprawdził, czy problem występuje również na innym telefonie.