- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błąd w zakładce Pakiety i usługi
Czy też macie problem z wyświetlaniem danych w zakładce Pakiety i usługi. Cały czas pokazuje się błąd:
Wewnętrzny błąd komponentu
Dodatkowo w aplikacji cały czas pokazują się komunikaty że coś nie może się załadować i nie widzę w ogóle w niej pakietu mojej telewizji.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie apka działa. Od kiedy masz usługi Orange? Od dawna? Jeżeli tak to wcześniej wszystko było ok? Pamiętam, że jakiś czas temu też miałem podobny problem. Nic z tym nie zrobiłem i samo się naprawiło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Od 9 miesięcy. Wcześniej było ok. Apka była czyszczona ale jak widać sama strona internetowa ma problemy czyli chyba coś jest nie tak z moim kontem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zawsze jak mam kłopoty to najpierw sprawdzam na stronie w trybie prywatnym.
Mało prawdopodobne, ale moźliwe, że jak się sprawdza, to trafia się na zamulanie i przekroczenie czasu np. przez usługi zamulających internet w lokalnej sieci a innym razem coś zupełnie innego powoduje przekroczenie czasu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@locarnos1napisał(-a)Od 9 miesięcy. Wcześniej było ok. Apka była czyszczona ale jak widać sama strona internetowa ma problemy czyli chyba coś jest nie tak z moim kontem.
Prawdopodobnie tak. Niewiele można zrobić i chyba pozostaje kontakt z infolinią. Ewentualnie jeszcze bym sprawdził, czy problem występuje również na innym telefonie.