Usunięcie kafelka "Przedłuż ważność" Internetu na stronie Mój Orange

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 51
  • 164
  • 0

Kiedy usuniecie kafelek "Przedłuż ważność" Internetu na stronie Mój Orange?Zrzut ekranu 2026-02-18 200616.png

10 ODPOW. 10

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 539
  • 2659
  • 8

A dlaczego miałby być usunięty ?

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3202
  • 17114
  • 84

@artur912 przecież teraz nie ma osobnego przedłużenia GB i konta 😉

@krycek dobrze piszesz 😉

Pewnie trzeba " Pomysł" w stosownym dziale zrobić 😉

Pomysły

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 697
  • 3552
  • 29

Hmm... A u mnie tego kafelka nie ma. Jest tylko kafelek "Przedłuż ważność środków" pod stanem konta głównego, czyli tam gdzie powinien być 

Obraz 18.02.2026, godz. 21.29.png

• 866
  • 3199
  • 9

@arthur A ty masz ten czarny starter albo starter który odpala od razu bez limitu? Bo jeśli tak to w nich nie masz tego kafelka. Dla porównania masz Gołe OFnK i OFnK (czarny starter)

Zrzut ekranu_20260218_224441.pngZrzut ekranu_20260218_224219.png

• 697
  • 3552
  • 29

@Windowv2 To numer przeniesiony z innej sieci i nie było na nim nolimit, bo to jeszcze przeniesienie z bonusem 1000GB

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 51
  • 164
  • 0

@arthur Widocznie nowe numery nie mają tego kafelka. Do wczoraj miałem nowy numer na koncie Mój Orange i nie było tego kafelka. Numer został przeniesiony do Nju na kartę, więc zniknął z konta Mój Orange.

• 866
  • 3199
  • 9

@kryceknapisał(-a)

@arthur Widocznie nowe numery nie mają tego kafelka. Do wczoraj miałem nowy numer na koncie Mój Orange i nie było tego kafelka. Numer został przeniesiony do Nju na kartę, więc zniknął z konta Mój Orange.

@krycek Bardziej prawdopodobne jest to że startery z dopiskiem promocyjny nawet te przeniesione nie mają tego przycisku (buttona), a startery które są w ramach gołej taryfy OFnK to mają ten przycisk. Nie ważne czy nr jest młody czy stary. Bo można przenieść numer na starterze promocyjnym.

• 697
  • 3552
  • 29

Bardziej prawdopodobne jest to że startery z dopiskiem promocyjny nawet te przeniesione nie mają tego przycisku (buttona), a startery które są w ramach gołej taryfy OFnK to mają ten przycisk.

@Windowv2 Starter z dopiskiem promocyjny masz na myśli starter, na którym "fabrycznie" był włączony nolimit?

Na swoim koncie mam jeszcze drugi numer kupiony w sklepie za 5 zł, na którym nie było nolimit, tylko, że on jest w stanie pasywnym i ma tylko kafelek "doładuj środki", więc nie sprawdzę. Jeśli zdecyduję się go reanimować, to dam znać czy jest na nim ten kafelek o którym dyskutujemy 

• 866
  • 3199
  • 9

Tak o te też chodzi, bo one też jak był problem z 4x zawyżaniem GB to w nich również był ten problem.

Ten button, widziałem na numerze który został przeniesiony za pomocą Strony i Kuriera, natomiast nie widziałem go na starterze z dopiskiem promocyjny.