- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usunięcie kafelka "Przedłuż ważność" Internetu na stronie Mój Orange
Kiedy usuniecie kafelek "Przedłuż ważność" Internetu na stronie Mój Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A dlaczego miałby być usunięty ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hmm... A u mnie tego kafelka nie ma. Jest tylko kafelek "Przedłuż ważność środków" pod stanem konta głównego, czyli tam gdzie powinien być
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arthur A ty masz ten czarny starter albo starter który odpala od razu bez limitu? Bo jeśli tak to w nich nie masz tego kafelka. Dla porównania masz Gołe OFnK i OFnK (czarny starter)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Windowv2 To numer przeniesiony z innej sieci i nie było na nim nolimit, bo to jeszcze przeniesienie z bonusem 1000GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arthur Widocznie nowe numery nie mają tego kafelka. Do wczoraj miałem nowy numer na koncie Mój Orange i nie było tego kafelka. Numer został przeniesiony do Nju na kartę, więc zniknął z konta Mój Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kryceknapisał(-a)@arthur Widocznie nowe numery nie mają tego kafelka. Do wczoraj miałem nowy numer na koncie Mój Orange i nie było tego kafelka. Numer został przeniesiony do Nju na kartę, więc zniknął z konta Mój Orange.
@krycek Bardziej prawdopodobne jest to że startery z dopiskiem promocyjny nawet te przeniesione nie mają tego przycisku (buttona), a startery które są w ramach gołej taryfy OFnK to mają ten przycisk. Nie ważne czy nr jest młody czy stary. Bo można przenieść numer na starterze promocyjnym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bardziej prawdopodobne jest to że startery z dopiskiem promocyjny nawet te przeniesione nie mają tego przycisku (buttona), a startery które są w ramach gołej taryfy OFnK to mają ten przycisk.
@Windowv2 Starter z dopiskiem promocyjny masz na myśli starter, na którym "fabrycznie" był włączony nolimit?
Na swoim koncie mam jeszcze drugi numer kupiony w sklepie za 5 zł, na którym nie było nolimit, tylko, że on jest w stanie pasywnym i ma tylko kafelek "doładuj środki", więc nie sprawdzę. Jeśli zdecyduję się go reanimować, to dam znać czy jest na nim ten kafelek o którym dyskutujemy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak o te też chodzi, bo one też jak był problem z 4x zawyżaniem GB to w nich również był ten problem.
Ten button, widziałem na numerze który został przeniesiony za pomocą Strony i Kuriera, natomiast nie widziałem go na starterze z dopiskiem promocyjny.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »