Błąd testu łącza na stronie Orange.pl

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 391
  • 1437
  • 16

Zauważyłem, że u mnie na stronie orange.pl nie działa test łącza. Mierzy jedynie ping, ale download ani upload nie jest sprawdzany i pokazuje wynik 0. Sprawdzałem na komputerze i telefonie, efekt ten sam. Testowane łącze to Neostrada do 10 Mb/s. Czy to jest błąd na stronie? 😉

25 ODPOW. 25
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Nie działa nie pierwszy i nie ostatni raz.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

U mnie są pomiary to jest Neostrada do 80MbEmotikon: Wściekły

Przechwytywanie.PNG

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Matt55 napisał(-a):
Zauważyłem, że u mnie na stronie orange.pl nie działa test łącza. Mierzy jedynie ping, ale download ani upload nie jest sprawdzany i pokazuje wynik 0. Sprawdzałem na komputerze i telefonie, efekt ten sam. Testowane łącze to Neostrada do 10 Mb/s. Czy to jest błąd na stronie? 😉

@Matt55, wogóle nie działa, więc zgłosiłem do CERTu niebezpieczny objaw, o którym w innym temacie. Sprawa wymaga wyjaśnienia.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Bez tytułu12.png

Tyle działa

Zespół Nasz Orange
  • 3173
  • 14531
  • 153

Zweryfikujcie, proszę, czy problem ten występuje niezależnie od wybranego protokołu (z IPv6 vs bez IPv6) Zaskoczony robot

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Wiktor, przycisk Start nie powoduje żadnej reakcji, prócz tej, że gaśnie i na górze Trwa pomiar prędkości łącza. Jedyna rzecz godna uwagi, to prawidłowo działające okienko infolinii. Klikniesz w cyferkę słuchawki, to wyskoczy kolejne, by podać namiary....tak trwa pomiar. Login neo bez IPv6.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Bez tytułu.png

działa

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 391
  • 1437
  • 16

U mnie bez ipv6 jedynie pomiar pingu działa, reszta niestety nawet nie drgnie. Tak jak wspomniano powyżej, okienko infolinii działa aż nadto dobrze. 😉

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Sprawdziłem  teraz nie działa oprócz pingu.